Foci VB

Én örülök, hogy ez csak négyévente van, mert ilyenkor teljesen kirekesztettnek érzem magam. Nem értem, hogyan lehet annyira lelkesedni érte, mint néhány ismerősöm, és elég gyorsan elég unalmassá válik, hogy kettőt nem lehet lépni anélkül, hogy a VB-ről hallanék. Közben tudom, hogy más meg rám néz hülyén, hogy mit várok én az olimpián vagy történetesen a karácsonyon. De akkor is, teljesen kívülálló vagyok ilyenkor.

Egy valaki tudja kicsit közelebb hozni hozzám ezt az egészet: Shakira.

Shakira - Dare You (La La La)

Megjegyzem, ennek az eredeti, "focitlan" változata is elég jó:

Megjegyzések

  1. Itt Németországban hihetetlen őrület van, minden tele különböző termékekkel fekete-piros-sárgában, és nem tudok olyat mondani, amit még ne láttam volna. Minden erről szól, az emberek autózászlókat tesznek fel, zászlók az erkélyeken, a legkülönbözőbbek; most a bevásárláskor láttam legalább öt félét a németen kívül. Én csak nyugodtan lelkesedem, de pólóim azért vannak, és a foci is szeretem. Teljesen odavagyok tőle, ettől a pörgéstől meg készülődéstől.

    Most otthon csak annyit tapasztaltam, hogy volt pár termék a polcokon..

    VálaszTörlés
  2. Hát, vagy még inkább kívülállónak érezném magam, vagy engem is beszippantana, annak ellenére, hogy nem érdekel a foci. Itthon mindenki a VB-ről beszél körülöttem, és ha megnyitom a Facebookot, más sem ömlik az arcomba, csak a foci.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai