Vajon hogy működik a karma?

A következő a helyzet. Az egyik társkeresős srácnak két hónapja elmondtam kedvesen, nagyon óvatosan, nehogy megbántódjon, hogy nem szeretnék vele beszélgetni, mert nem szeretném megismerni, mert ez egy társkereső, és mi nem illünk össze, és akkor felesleges*. Erre ő a következő két hónapban rendszeresen ítr, hogy mi van velem meg van-e pasim. Erre én ma megírtam neki nem túl kedvesen, hogy értse már meg végre, hogy én nem szeretnék vele beszélgetni, mert nem illünk össze, és nem, nem fogunk találkozni haverilag, mert én a társkeresőn nem haverokat gyűjtök. Nyilván az a következő, hogy nem reagálok többet semmire, ahogy eddig sem tettem, csak mivel ma kb. kétóránként írt, feldühített. A következő az lesz, hogy ha megint ír, letiltom, aztán annyi. Vajon ezzel rossz karmát vonzok? Mármint azzal, hogy ma nem voltam kedves, és eléggé nyíltan megmondtam, hogy hagyjon engem békén. Igaz, nem minősítettem, nem mondtam neki, hogy azért, mert nem elég értelmes, szóval azért igyekeztem nem megsérteni. Vajon ez az erősebb, vagy az, hogy mégis megsértődött?


*A probléma, hogy nem intelligens, nem lehet vele beszélgetni kb. semmiről, csak arról, mit evett adott napon, milyen nehéz munkát találni (elhiszem, és nem irigylem, de egy idő után marha fárasztó a téma), és hogy én milyen pózokat szeretek (ez talán a harmadik beszélgetésnél merült fel benne).

Megjegyzések

  1. az én elméletem szerint a karmát csak az rontja, ha ok nélkül bántasz valakit :) ez esetben teljesen indokolt volt, szóval nem számít :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai