Nagyszombat 2014

Délelőtt befejeztem a fordításom átnézését, aztán takarítottam, aztán találkoztam egy régi ismerőssel, bár szerintem utólag egyikünk sem érti, minek, aztán néztem HIMYM-et, aztán aludtam fél órát, majd elmentem a Cirkuszba, a Circus Classicus című előadásra T-vel. Eddigi életében egyszer volt cirkuszi előadáson, és nem nagyon emlékszik rá, csak arra, hogy nem tetszett neki. Ennek ellenére rávette magát, eljött velem, és a végén azt mondta, még tetszett is neki, bár voltak elég gyenge számok is, és ebben teljesen igaza van, nagyon fura dolgokat is láttunk. Vittem pogácsát, megkóstolta, ízlett neki, ma azt is evett reggelire, ami nekem azért jólesett, tekintve, hogy nem kicsit válogatós :)

A tigrisek most sem ették meg az idomárt, de én azért eléggé féltem
Hajánál fogva felfüggesztett légtornász
A kedvencem, az elefánt. A neve Sandra ❤
Ha szépen kérik, kézen is áll
Bohócok, akik nem szívatták a közönséget. Felüdülés volt, még ha többnyire szörnyen idétlenek voltak is.
Kardegyensúlyozó. Nem aprózta el.
Gyors átöltözések
Nagyon fura orosz duó. Bizonytalanok voltak, féltek, a nő még csak kecses sem volt. Nem is értettük az egészet.
Illuzionista, aki nőket tüntet el. T szerint a legalapabb, legrégibb trükk, de én akkor is szeretem. Talán oldie, de mindenképpen goodie. (Én csak most tudtam meg, mi a trükk, miután megkérdeztem T-t, és ő elárulta.)
Akrobata testvérpár
Ezt a számot nem szerettem, mert annyit tudott, hogy szépek voltak a lovak, és az nekem kevés.
Artistaképzősök
Super Silva harmadszor, és remélem, utoljára. Biztosítás és védőháló nélkül ügyködik, és nem hiszem, hogy negyedszer is kibírom ezt a stresszt, hogy mi van, ha leesik. (Akkor meghal, abban a pillanatban, ez tuti.)


Halálkerék, egyikük kézenállásban szaladgál rajta.
Finálé
Műjég
Hősök tere
A műsor után még sétáltunk egy kicsit a Városligetben, aztán megnéztük a Trónok harca legújabb részét - mivel én nem követem a sorozatot, elég sokat kellett magyaráznia, de elég türelmes volt, és a végén megbeszéltük, hogy vele szívesen nézem, de hogy egyedül nem fog eszembe jutni ilyesmi, az is hétszentség. Néztünk még vicces videókat is, és rengeteget beszélgettünk rengeteg témáról, szóval elvoltunk.

Jó kis szombat volt ez :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai