Napom

Ébredés
Ma reggel a következő szavakkal a számon ébredtem: "What? What? What?", ezt gyors egymásutánban, közben az ágyból félig kiesve.

Nap
Folyamatos rohanás reggeltől estig, közben kétszer is elbóbiskoltam, de mindkétszer elég volt kb. két perc, hogy tovább tudjam csinálni a napot. Közben néha volt egy kis sírás, mert hiányzik Levi, miközben tudom, hogy nem is ő hiányzik, csak az, hogy valaki átöleljen meg velem legyen, mert nagyon magányos vagyok.

Este
Bár rettenetesen fáj a térdem, annyira, hogy a mozgásban is akadályoz, elmentem edzésre, mert ilyen az, ha az ember kicsit megszállott. Rendesen elfáradtam, ahogy sosem szoktam, mert annál edzettebb vagyok, de ma nagyon szenvedtem, és ez sokat kivett belőlem. K. meg is dicsért, hogy kemény vagyok, hogy lenyomtam mind a 120 percet. (Nem én mentem oda azzal, hogy fáj a térdem, csak látta, hogy egy mozdulatot könnyítve csinálok a stepnél, és odajött megkérdezni, jól vagyok-e, mire mondtam, hogy nagyon fáj a térdem, és azt a mozdulatot most nem tudom megcsinálni.)

Estébb
Levi jó ritmusérzékkel pont ma este keresett meg. Hogy folytassuk. Nagyon csúnyákat rúgott belém a kb. három részletben lefolytatott beszélgetés során (időnként kinyomta a hívást, amikor nagyon berágott, aztán pár perccel később újra felhívott), majd olyanokat mondott, hogy menjek vele haza vidékre hétvégére, és hogy ő minden barátnőjével úgy csinálta eddig a kapcsolatot, ahogy velem. Aztán végül is arra jutott, hogy majd máskor megpróbálja elmagyarázni, mi van, amikor józan lesz. Olyanokat kaptam, hogy kapcsolatfüggő vagyok (ez szerintem kicsit sántít, miután eltöltöttem egy évet egyedül - ettől még tény, hogy baromi nehezen viselem az egyedüllétet), meg akarom mondani neki, mit csináljon (mert elmondtam, hogy szerintem egy kapcsolatban a két ember időt tölt együtt meg programokat csinál), és akkor ha ő nem kell, legyek egyedül, ahogy szoktam (!), úgysem fogok találni senkit, mert minden férfi olyan, mint ő, vagy rosszabb. Miért állok szóba vele? Valami perverz kíváncsiság hajtott,  hogy megtudjam, mi mondanivalója akad ilyen hosszú hallgatás után. Megtudtam. Egyrészt meglettem volna enélkül, másrészt viszont még teljesebb képet kaptam arról, miért jó nekem, hogy kiiktattam őt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai