Salsa buli

Régen voltunk már buliban, mondták a többiek, kéne menni megint. Egy olyan helyet választottak, ahol 3 teremben 3 különböző típusú zenét ígértek, ezek közül az egyik a salsa volt. El is mentünk öten, plusz az egyik srác egyik haverja.

Nem volt jó. Lehet, hogy nekem nem kellene bulizással próbálkozni, mert egyszerűen nem tudom magam jól érezni. Igaz, a salsás rész még elment, de aztán a receptoraim zavart jeleztek az erőben. Rajtam kívül még egy lány volt velünk, akiről most csak annyit kell tudni, hogy két srác is bele van zúgva, akik egyébként kollégák és barátok, szóval csodálatos helyzet. Igyekeznek túllicitálni egymást, ami nekem már eleve kellemetlen, de az órákon meg mondjuk a tánciskola szervezte bulin nem volt olyan zavaró, valahogy nem volt olyan szembetűnő. De ma este! Felváltva vitték táncolni, noha eredetileg ők mondták, hogy hölgyválasz van, mert négy fiúra jut két lány.Aztán egy ponton az egyik srác, aki nekem rettentően ellenszenves, mert olyan tenyérbe mászó a képe meg a viselkedése, fogta, és vett egy fehér rózsát a lánynak. Azt nem tudom, hol szerezte, de a lényeg, hogy lekérte a másik sráctól, hirtelen odaadta neki, amitől a lány azonnal a karjaiba omlott. A másik fiú ekkor sietősen elhagyta a parkettet, amin nem csodálkoztam, viszont nagyon rossz érzésem lett tőle. Az ifjú pár egy darabig még turbékolt a salsa teremben, aztán visszajöttek a társaságunk asztalához, ahol folytatták a turbékolást. A másik fiú meg nézte őket, mit tehetett volna mást, és tökre nem volt jó kedve. Úgyhogy gyorsan elvittem a másik terembe salsázni. Hálás volt érte. Még azt is megkérdeztem, hogy van, amire azt válaszolta, nem olyan jól, de azért megmarad.

Az este hátralévő részében az történt, hogy hol a salsa teremben, hol az asztalnál, hol a másik teremben bújtak össze a fiatalok, a másik srác meg utóbbi két esetben nézte őket és szenvedett (az asztalunk a másik teremben volt). Úgyhogy én negyed 12-kor besokalltam ettől a helyzettől meg a zenétől, ami olyan brutálisan hangos volt, hogy most kb. nem hallok, és hazajöttem. Én nem bírom a feszültséget, és utálom, ha valaki szomorú, inkább elmenekülök. Megpróbálhatnám rosszmájúan azzal vigasztalni ezt a másik fiút, hogy ne aggódjon, ennek a srácnak a legutóbbi, szintén a salsán összeszedett kapcsolata is körülbelül két hétig tartott, de nem vagyok ennyire gonosz, plusz ezek ketten barátok, szóval abszolút nem éri meg nekem megszólalni. Inkább csak reménykedem, hogy valahogyan megoldódik a dolog, lehetőleg minél előbb.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai