Cseles kozmetikus

Érdekes változáson ment keresztül az arcbőröm kitisztítására vonatkozó tervünk. Megjegyzem, egy kúra kb. 40 ezer forintot kóstál, ami nem kevés, nekem meg pláne.

1. fázis: "Megcsinálunk nyolc alkalmat, és olyan szép lesz a bőröd, hogy el sem fogod hinni, semmi hiba nem marad rajta."
2. fázis (úgy a negyedik alkalom környékén, amikor már mindketten láttuk, hogy rohadtul nem fog teljesen kitisztulni a bőröm): "Még hátra van négy alkalom, utána tartunk két-három hónap szünetet, hogy pihenjen kicsit a bőröd, aztán megcsinálunk még egy kúrát." (Részemről felvont szemöldök: Mivanmivanmivan?)
3. fázis (ma reggel, az utolsó alkalom után egy héttel - a bőröm kicsit tisztult ugyan 40 ezer forintért, de hát bazi messze van a tisztától): "Ma mit is csinálunk? Elkezdjük az új kúrát?" (Részemről felvont szemöldök, majd annak közlése, hogy nem, nem kezdünk ma új kúrát. Negyed órával később, az alap kezelés után, amire amúgy kb. 6-7 éve járok ehhez a nőhöz, a jövő heti időpont kérésekor) "Akkor jövő héten mit is csinálunk? Elkezdjük az új kúrát?" (Részemről felvont szemöldök, majd annak közlése, hogy nem, jövő héten sem kezdünk új kúrát.)

Bónusz, hogy a kúrához való kiegészítő krémet a múltkori 1200 Ft helyett most már 1700 Ft-ért kaptam meg. És akkor a korábbi húzásokat be sem linkelem, mert nem találom az azokról szóló bejegyzéseket.

Erősen foglalkoztat a gondolat, hogy kozmetikust váltok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai