Eötvös Cirkusz

Ha jól emlékszem, még erről sem meséltem. A Fővárosi Nagycirkuszban tett látogatásom után egy héttel mentünk el Esztivel Budafokra, ahol az Eötvös Cirkusz tanyázott akkoriban. Mert ők egy vándorcirkusz, hol itt, hol ott bukkannak fel. Igazi cirkuszi sátorral üzemelnek, részben emiatt arra számítottam, más lesz ennek a hangulata, mint a Fővárosinak, és nem is tévedtem.

A fényviszonyok miatt az én képeim nem sikerültek túl jól, Eszti ügyesebb volt. Az egész előadásnak volt egy házi barkács jellege, de ettől még nagyon jó volt, tetszett. Az állatos számok kicsit viccesre sikerültek: este hétkor már a harmadik előadást nyomták, így a nem emberi szereplők többségének már marhára nem volt kedve ugrálni, így aztán nem is ugráltak, ha egy mód volt rá. Egy dolog mindenesetre kiderült: ha lesz egy harmadik életem, akkor kötéltáncos leszek.

Bónusz: Hazafelé a buszon belefutottunk valami egyetemista buliba, talán BME-s diákok voltak a résztvevők. Ekkor hallottuk a következő dalt: "Láttál-e már borban buborékot? Ha nem láttál borban buborékot, nem ittál még fröccsöt." Nagyon nevettem.

Jókedv a buszon - a vezető fülkéjét kell nézni

Cirkusz :)

Oroszlánkölyök. Fehér. Az elég ritka. Meg is lehetett simogatni - potom 2000 forintért. Kihagytuk. (Eszti képe)

Pacik (Eszti képe)

101 kiskutya :) Meg egy dán dog és egy collie. A kedvencem a collie volt. Ha valamelyik dalmatának nem volt kedve kunsztozni, a collie odarohant a gazdához: "Nekem van kedvem ugrálni! Én ugrálhatok?" (Eszti képe)

Tornászlány

Eötvös Adrienn sok-sok karikával (Eszti képe)

Cicák. Voltak olyan jók, és nem falták fel az idomárt, pedig már nekik is tele volt a hócipőjük a kunsztozással aznapra. (Eszti képe)

A legviccesebb szereplő: bejött, megevett egy fej káposztát, kiment.

Kötéltáncos. Ő szeretnék lenni. Egy másik életben.

Zsonglőrök

Hinta-palinta

Finálé

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai