A hétfőm meg a szerdám

Még el sem meséltem, milyen zsúfolt napom volt.

- 9-től angolt tartottam, ráadásul nem is itthon, ahogy azt már meséltem.
- Hazaértem kb. 11-re, fordítottam egy órát, aztán ebédeltem, órát terveztem, majd mentem Budafokra tanítani.
- Hazajöttem, már érkezett is a tanítvány, konkrétan együtt mentünk fel a kapuból, mert kicsit korábban jött. Mosdóba menni se volt időm.
- Átmentem Brigihez, aki igen közel lakik hozzám, és késő estig beszélgettünk, meg melegszendvicseztünk (én is, aki sosem eszem 6 után), sőt teáztunk is. A csokizásra már nem tudott rávenni :) Nagyon jó volt.
- Hazaértem, felhívtam anyuékat, és velük is beszélgettem.

Így aztán 7-kor keltem, éjfélig folyamatosan csináltam valamit. De úgy szép az élet, ha zajlik.

Ma meg végre volt alkalmam nyolc órát aludni, aztán fordítottam délelőtt, aztán jártam egyet, amikor már nem tudtam megülni a fenekemen, aztán gyorsan főztem, aztán fordítottam délután, aztán elmentem néhány könyvért az antikváriumba, aztán elmentem salsa órára, aztán fordítottam este, és ezzel eljutottam a könyv feléig, és csak úgy visz a lendület, mert széééép és romantikus (és nyálas), és nemsokára jön a legnyálasabb jelenet, és már úúúgy várom, pedig nem volt könnyű olvasni, mármint lelkileg, most, hogy velem már nagyon-nagyon régen történtek utoljára szééép meg romantikus meg nyálas dolgok. És most hajat fogok mosni, később szárítani, még később meg megyek aludni. Szóval ez is egy jó nap volt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai