Napi mindenféle

Este mentem Marciért, hogy elvigyem sétálni, és amikor odaértem, kiderült, hogy holnap egész nap nálam lehetne, sőt akár már ma nálam is alhat. Ez utóbbi lehetőségre csaptam le villámgyorsan, így aztán most itt szuszog mellettem egy kutya. Yee-haw!

Aztán az is van, hogy szita az agyam. Tegnap lementem vásárolni. Három témakörben kerestem dolgokat: mai ebéd, következő heti reggeli, hétvégi süti. Sikerült is beszerezni a mai ebédet meg a következő heti reggelihez a kenyeret. Felvágott? Sajt? Darált keksz? Vaj? Ugyan, kérem. Ma megint nekifutottam. Értelemszerűen két témakörben kerestem dolgokat: következő heti reggeli (mínusz kenyér), hétvégi süti. Nem hiszitek el, de képes voltam kijönni az üzletből négy liter tejjel, tizenöt deka sonkával meg tizenkét deka sajttal, darált keksz, vaj ohne. Most nem tudom eldönteni, ez egy jel-e, ami azt üzeni, hogy ne akarjak keksztekercset enni a hétvégén. Azért lehet, hogy reggel nekifutok a kérdésnek újra. Hátha menni fog, ha már csak egy témakörre kell koncentrálni.

Az esti sétára nyolc és kilenc között a legjobb sort keríteni, mert akkor láthatjuk a naplementét, ami gyönyörű. Nyilván csak telefon volt nálam, de azért kattintottam néhányat. Egyszerűen lélegzetelállítóan szép látvány volt, a képek nem adhatják vissza. Azért megpróbálhatják érzékeltetni:

Gellért-hegy, Petőfi híd, csodaszép felhők 8 körül

Ugyanez fél órával később

Lágymányosi híd, csodaszép égbolt, szemfülesebbek még a holdat is felfedezhetik a képen

Azt hiszem, eljön majd az az időszak az életemben, amikor minden este a szabadban ülve fogom végignézni a naplementét. Annyira, de annyira gyönyörű... Imádom!

Ha már fénykép, akkor előkerült a telefonomból a tegnap a Cserpes teraszán lőtt kép. Van egy srác, aki a melegszendvicsekre nem csak úgy random nyomja rá a ketchupot/mustárt/majonézt, hanem tök kreatívan. Így:

Az van ráírva, hogy tejivó. Mögötte a napi betevő kakaóm látható, aminek a tetejéről félig már leettem a habot, mert akkor még nem tudtam, hogy a melegszendvicsemre ez a srác tesz ketchupot, és le fogom fényképezni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai