Ami vicces, és ami nem az (TBBT-poszt)

Vicces, amikor egy szerintem autista fizikus egy teljesen egyszerű pincérnővel beszélget. Vicces, amikor két kocka megpróbál becsajozni. Vicces, amikor a szerintem autista fizikus a nem autista fizikussal meg a kockákkal kikapcsolódik.

Ellenben nem vicces, amikor a szerintem autista fizikust porig alázzák. Az sem vicces, amikor egy betörés után, amelyben eltűnik az összes laptop, tévé és egyéb műszaki cikk, a szerintem autista fizikus annyira retteg a lakásban, hogy aludni sem bír. Továbbá nem vicces, amikor a szerintem autista fizikus összes poggyászát ellopják az új lakhelyén az érkezése utáni első pillanatban.

Azon még tűnődöm, hogy velem van a baj, vagy azzal, aki szerint a második kategóriában található események viccesek.

Megjegyzések

  1. szerintem a szerzők is úgy gondolják, hogy nem az esemény a vicces, hanem az interpretáció

    VálaszTörlés
  2. Ez lehet, de a konzervröhögés valahogy az eseményt emeli ki. Egyébként szegény Sheldont most már egyre jobban sajnálom. Nem elég, hogy nyomi, még szívatja is mindenki, ahol éri.

    VálaszTörlés
  3. szerintem Sheldon nem autista, hanem Asperger szindrómás, ami elég más, épp ezért bőven beleférnek ezek a "csapások". majd ha pár évaddal később meglátod, hogy bánik a barátnőjével, visszavonod a védelmét. :)

    VálaszTörlés
  4. Hát, azt már alig várom, hogy legyen csaja. Ráadásul a csajjal már az első évadban poénkodtak, amikor volt az a fizikus vetélkedő, és talán éppen Sheldon mondta, hogy fel kéne kérni a Blossom főszereplőjét, hogy erősítse a csapatukat. Én egyébként úgy tudom, az Asperger az autizmus egyik kevésbé súlyos változata.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai