Tettenérés

Reggel éppen indulni akartam hatalmas nagy pakkal, összesen három táskával. Amikor kiértem az előszobába, észrevettem, hogy a táskámat pont nem viszem, ezért visszamentem a szobába. A következő kép fogadott: a kutya a kanapé előtt állt behajlított hátsó lábbal, szemmel láthatóan az ugrás előtti utolsó pillanatban. Nagyon megdöbbent, amikor észrevett, elszégyellte magát, odajött hízelegni / bocsánatot kérni is. Ettől függetlenül nyilván arra jöttem haza, hogy teljesen össze van túrva a kanapé, sőt az árnyékokból még azt is láttam, amikor a kutya leugrott róla.

Azért van némi fejlődés. Amikor először jött át úgy, hogy már nem lakott itt, egy este alatt háromszor (!) pattant fel a kanapéra úgy, hogy én is a szobában voltam, és minden alkalommal leparancsoltam, majd elmagyaráztam neki, hogy a kutya helye a szőnyegen van. Legalább ezt már nem csinálja.

Rosszcsont kutya.

Megjegyzések

  1. Az nagyon vicces tud lenni egy állatkánál, amikor még nem csinált bajt, de már benne van a mozdulatban, és a gazdi pont akkor lép be az adott helységbe.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon vicces, ahogy zavarba jönnek :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai