Beszólogatás Facebookon

Nem nekem, de azért néztem egy nagyot.

Egyik ismerősöm lecserélte a profilképét, majd kiírt valamit, amire odakommentelte egy ismerőse, hogy cserélje le ezt a ronda képet, mert őt az egyik volt osztálytársára emlékezteti, akit utált, és aki azóta meghalt. Már itt meglepődtem, mekkora ökörség ez, mindenesetre az ismerősöm válaszolt, hogy ez egy sorozat egyik szereplője, akit ő nagyon szeret. Erre jött a válasz: ilyet a tinik szoktak. Erre a reakció: majd megmutatja a ismerősöm az elégedetlenkedőnek ezt a karaktert, és akkor majd ő is megérti, miért lett pont ez a lány a profilkép. A választ szeretném szó szerint idézni: "Bocsi, nem nézek sorozatokat, egyetemen tanulok és van életem :)"

Azt a beképzelt mindenségit! Milyen emberek vannak, úristen! És erre a reakció mi volt? A profilkép cseréje. Biztos drasztikus vagyok, de nálam feltehetőleg az ismerős törlése lett volna.

Megjegyzések

  1. ó te jó ég!!! honnan ismersz te ilyen embereket?!

    VálaszTörlés
  2. Én azt ismerem, aki lecserélte a profilképét valami sorozat egy szereplőjére. (Amúgy nem jöttem rá, kit ábrázol az a kép, és melyik sorozatban szerepel az illető, mindenesetre egy sárgás árnyalatú grafika, nekem A nyomorultak rajzfilmből a Cosette jutott róla eszembe.) Hogy ez a lány honnan ismer ilyen embereket, akik ilyen tuskó módon szólogatnak be, és még nem is privátban, hanem a falon, hogy mindenki lássa, na, az jó kérdés.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai