Lakásszépítés

Ez történik nálam, ma például reggeltől estig. Anyuék fél 10-re érkeztek, és egészen 9-ig itt voltak, és rengeteg mindent megcsináltak nekem. Voltunk vásárolni kétféle, témába vágó üzletben, és vettünk egy csomó mindent. Akit érinthet, annak mondom, hogy a Jyskben árulnak pamut ágyneműt 3500 Ft-ért (nagypárna + 140x200-as takaró), ugyanennyiért szuper paplant, 2250-ért nagypárnát, és valahol 1200 Ft környékén gumis lepedőt. Állítólag már csak pár napig, úgyhogy érdemes sietni.

Még tegnap vettek anyuék feljárót a galériához, azt ma apu összeszerelte, és gyönyörű lett. Ma vettünk könyvespolcot meg asztalt négy székkel, és ezek is csodaszépek. Mondjuk Tomi és apu is mondták, hogy az az asztal azzal a négy székkel annyira nem menő, mert nem lehet felállni a székekre, mert ahhoz gyengék, de hát majd csak túlélem valahogy, van létrám, és a piros székeket sem dobtuk ki, és eddig is azokra álltam, ha kellett valami. A polc szép is, masszív is, nagyon nagy is. Egy hátránya van: az előző polc esetében elmondhattam, hogy egy polcnyi sürgősen olvasandó könyvem van csak, de ez a szekrény egy polccal magasabb, mint az előző, így most nincs a könyvek tetején elfektetve könyv, és így két polcnyi sürgősen olvasandó könyvem lett egy pillanat alatt :)

A fürdőszobába vettünk szekrényt. Nem olyat, amilyet eredetileg szerettem volna, mert nem olyan a mosdó kialakítása, hogy egy olyat be lehessen ide tenni, hanem egy olyan műanyagbigyót, amit amúgy zöldségek tárolására javasolnak, de én nagyszerűen tudok rajta mosószert, öblítőt, naptejet, tusfürdőt és hasonló jóságokat tartani. És nagyon boldog vagyok vele :) Végre rendezett kinézete van a fürdőszobának, és a lavórban sem fogok többet hasra esni.

Most pedig képek, íme:
Feljáró: már nem kell létra, hogy feljussak a galériára :)

Könyvespolc! Ahol a bohóc ül és eggyel fölötte: na, az a várólistám

Asztal + négy szék

Műanyag izé, mostantól fürdőszobaszekrény

Annyira sok mindent csináltak ma anyuék, de olyan nagyon sok mindent... Hú, nagyon köszönöm még egyszer :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai