Még néhány szám

Még mindig a stepről. Folyamatosan változik a kínálat, úgyhogy időnként várhatók ilyen posztok :)


Soha ki nem találtam volna, hogy ez Madonna, nem ismertem fel a hangját. A dallama jó, tetszik, hogy pörgős az egész, de pl. ezen a klipen én megrökönyödtem. Azt hiszem, értem, mire gondolt Elton John, amikor azt mondta, Madonnának vége. A szöveget talán hagyjuk is. Mindegy, úgy döntöttem, hogy ez egy paródia, és így el tudom fogadni, hogy tetszik nekem. Mindenesetre marha jól lehet rá ugrálni órán, és ott az a lényeg.


Florájdára most már haragszom. Nagyon csúnya dolog volt tőle ez a szám. Tök jó dallama van, jó ugrálós ez is, és akkor ír(nak neki) hozzá egy ilyen szöveget... Szégyellheti magát.


Ez nyújtásnál szokott lenni a 110. perc környékén, és nemcsak a mi oktatónk használja a helyen, hanem az a nő is, aki az előttünk lévő órát tartja, és akkor a többiekről még nem is tudok. A dallama nagyon szép szerintem, de edzésen még egyszer sem értettem a szövegét, mindig csak egy-egy sorra tudtam koncentrálni. Addig volt jó. Valami rettenet.

Összegezve felmerül a kérdés, hogy tök jó dallamokra miért kell ilyen döbbenetesen nuku szövegeket írni. Fájna valakinek, ha értelmes dolgokat énekelnének a mindenféle énekesek? Le vagyok sújtva. Na, sebaj, majd örülök a dallamoknak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai