Inspiráció

Láttam már sok életmódblogot meg facebookos oldalt, de egyik sem tetszik igazán. Vagy nagyon el van telve magával az alkotó, vagy plázacica, és én egyikkel sem tudok azonosulni. Nem szeretem, ha valaki lenéz, és nem érzem magamban a motivációt, hogy plázacica legyek. Meg mondjuk megfelelő alkatom sincs hozzá. (Amúgy nemrég jutott eszembe, hogy aerobic oktató is tök szívesen lennék mellékállásban, de attól is vagy húsz kiló meg négy év tanulás választ el.)

Pár hete viszont megtaláltam a nekem valót a műfajban. Végre egy természetes, szép lány, aki teljesen normális stílusban bírja előadni a mondandóját! Tényleg elhiszi róla az ember, hogy tud valami érdekes praktikát, és megosztja a többiekkel, mert csak. Semmi kioktatás, semmi beképzeltség, pont nekem való a blogja. Vagyis honlapja, neki inkább az van. Persze mutat olyan dolgokat, amikhez abszolút semmi közöm és kedvem, pl. hogyan fessük csíkosra a körmünket, meg hordjunk masnit, de nem is kell, hogy minden ötlete tetsszen. A lényeg, hogy a többség éppen nekem való. Két praktikájához már be is vásároltam. Szívesen tettem, ugyanis egészen olcsó alapanyagokból dolgozik, már csak ezért is közel állnak hozzám az ötletei. Csak azért nem lájkolom a facebookon, mert elképzeltem az ismerősök arcát a lájkom láttán. Az oldal neve ugyanis: Hogyan legyek jó nő? Kész szerencse, hogy lájkolás nélkül is mindent el lehet olvasni, amit csak akarok. Meg majd egyszer biztos kevésbé fogok foglalkozni vele, hogy mit gondolnak mások, aztán megnyomom azt a gombot.

Ha van köztetek, aki szeretne inspirálódni, errefelé keresgéljen: http://noratakacs.com/8lifehuvideo/lifevideo.php (meg aztán a felső sávban látható többi fület is végig lehet kattintgatni, sőt érdemes), https://www.facebook.com/hogyanlegyekjono

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai