Fennforgások a városban

1. Tegnap este, amikor jöttem hazafelé pilatesről, a Nyugati aluljárójában elment mellettem egy csapat rendőr, mentő és tűzoltó. Többségük egy hordágyat cipelt, amin egy pokróc alatt feküdt valaki, de úgy állták körül, hogy nem láttam, a feje is a pokróc alatt van-e, tehát meghalt, vagy egyszerűen "csak" megsérült. Az mindenesetre egyértelmű volt, hogy a metró elé esett, mert a metróba nem engedtek le senkit. Itthon aztán megnéztem a híreket, és örömmel vettem tudomásul, hogy túlélte az illető a balesetet.

2. Ma mentünk angolozni illetve matekozni Tomival, és azt láttuk, hogy egy ház felső szintjéről tűzoltók hoznak ki valakit. Vagy nem tűz miatt, vagy a tüzet addigra eloltották, mindenesetre elég sok volt a mentő és a tűzoltó is a környéken.

3. Amikor már visszafelé jöttünk angolról illetve matekról, a Lánchíd pesti hídfőjénél elég érdekes jelenetnek voltunk szemtanúi. Lassan haladt a forgalom, ilyenkor mindig több az idióta (megfigyelésem szerint legalábbis). Egy Opel úgy vágott be egy Land Rover elé, hogy tényleg centiken múlt az összeütközés, de ekkor még sehol nem volt a legdurvább része a történetnek. A Land Roverben ugyanis szintén egy idióta ült, és idióták, ha találkoznak, abból nem sok jó sül ki. Nevezett Land Rover ugyanis gázt adott, megtolta hátulról az Opelt, ami így belement egy taxiba, majd kikerülte a két kocsit, és angolosan távozott.

4. Tomi ma celebspottingot tartott: egyszer Győzike Bea asszonyát, másszor Hajdú Pétert szúrta ki az araszoló kocsisorban.

Megjegyzések

  1. Csepel felé a nagy újdonság az M0-ás szélesítése, amiből szép kis kerülők és torlódások származnak. Így láttam hétfőn reggel 7 óra magasságában egy többkilométeres kocsisort, és két szirénázó rendőrkocsit. Ezek után csoda, hogy csak 10 percet késtem.
    Ui.: Ezek szerint Tominak sikerült a legalját kifogni.

    VálaszTörlés
  2. Eszembe jutott erről az a vicc, amikor Kohn haldoklik, felesége ott ül az ágyánál.
    - Sára, feleségem, itt vagy mellettem?
    - Itt vagyok, Izsák.
    - Amikor az első boltom tönkrement, akkor is mellettem voltál. Amikor a második boltom is tönkrement, akkor is mellettem voltál. Amikor a harmadik boltom leégett, akkor is mellettem voltál. Amikor mindenemet elvesztettem, akkor is. Amikor megbetegedtem, akkor is mellettem voltál, és itt a halálos ágyamnál is végig itt vagy velem. Tudod, mit gondolok?
    - Mit, Izsák?
    - Hogy te aztán nagyon nem hozol szerencsét..

    VálaszTörlés
  3. Andi: Igen, az M0 átalakítása szuper, mi is kerülünk, ha Nagyihoz akarunk eljutni Battára. Eddig mindig Csepelen keresztül mentünk hozzá, most erről leszokunk :)

    Djoko: Ezen kicsit törnöm kellett a fejemet, mármint azon, hogy miről jutott eszedbe ez a vicc, de aztán leesett :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai