13:30 körül

volt 25 éve, hogy megszülettem. Az negyed évszázad. Éva néninél meg is ünnepeltük, de erről nincs fényképes bizonyítékom, mert a fényképezőgép sztrájkba kezdett.
Annyi mindent kaptam, hogy nem is írom le a címeket, ugyanis hét kötet könyvről van szó, de csinálok ide szép kis képgalériát róluk:


Kaptam még parfümöt, krémet, csokit, virágot, nagyon szépek, jók, a krémet ki is próbálom már most este.

Volt húsleves, rántott hús és sült krumpli, túrótorta, kölyökpezsgő, egyszóval minden, mi szem-szájnak ingere. Egy hiba volt csak az egészben: Tomival mindketten mentünk tanítani, és így nem volt elég idő az ott levésre.

Megjegyzések

  1. Boldog születésnapot, Jóisten éltessen sokáig!
    (Ez a hét könyv neked mennyi időre elég? Számolhatunk napi eggyel? :))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen :)

    Ó, ez a hét könyv rengeteg időre elég lesz, mert nagyon sok minden van a várólistámon, és a hét könyv közül nem mindegyik előzi a várólista többi tagját. De abban bízom, hogy két hónap alatt mindegyiknek a végére érek :)

    VálaszTörlés
  3. A Varró Dani-félét olvastam, szerintem jópofa, és pár óra alatt el is lehet olvasni. Kedvencem, amikor szerelmesverset ír. Engem a Borbás Marcsi és a Jo Nesbo érdekelne.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez a Borbás Mária nem az, akire te gondolsz. Ő nem a tévében főzős nő, hanem a műfordító-szerkesztő. Félrefordításokat gyűjtött össze, amikkel a szerkesztői munkája során találkozott. Ettől még szívesen kölcsönadom majd Jo Nesbóval egyetemben :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai