Rettenetes péntek

Ez a nap pont olyan, mint a babona szerint a péntek 13 szokott lenni. Pedig nincs is tizenharmadika.

1. Mondtam, hogy elmegy a suliból az egyik kedvenc kolléganőm. Búcsúzóul vett neki egy másik kolléganő egy vázát, amire gravíroztatta az összes kolléga nevét, és mindenkitől elkért 700 Ft-ot, mert ennyire jött ki személyenként a váza meg a gravírozás költsége. Én délelőtt akartam neki fizetni, de nem fogadta el a pénzt - én ugyanis lemaradtam a vázáról. Hát, mit mondjak, nem esett jól, akkor sem, ha nem ő tehet róla. Nem arról van szó, hogy haragszom vagy megsértődtem, vagy ilyesmi, egyszerűen nem jó érzés. Nagy szerencse, hogy a távozó kolléganőnek csináltam puncsgolyót, és szép kis húsvéti tálra pakoltam, és azt odaadtam már szerdán. Igaz, hogy olyanok lettek a golyók, amilyenek, és igaz, hogy a tál nem kerámia vagy ilyesmi, hanem egyszerű műanyag, de legalább így nem érzem úgy, hogy tőlem nem kapott semmit.

2. Tegnap megint volt óralátogatás, ma meg a vázás történet után megbeszéltük a tapasztalatokat, és megint kaptam kritikát, és teljesen csalódott vagyok, mert most már úgy érzem, hogy nem tudok jót csinálni, pedig közben meg szerintem jól csinálom, és a diákok is szeretnek, úgyhogy nem értem ezt.

3. Voltam egy programon, amit nagyon vártam, nagyon izgultam miatta, és csomó embert meghívtam, de mindenki visszaírt, hogy nem tud jönni. (Mivel két-három napja lehet csak tudni az időpontot, annyira nem lepődtem meg.) A vége az lett, hogy egyáltalán nem jött el senki, és ez rossz annak, aki szervezte, és hiába volt ennek ellenére nagyon jó az este, hiába beszélgettünk tök sokat érdekes emberekkel, akkor is csalódott vagyok, mert aki szervezte, az csalódott.

4. Blanka tök jó programot talált ki holnapra, és nem tudunk elmenni Tomival, mert én a délelőttömet szerveztem keresztbe, ő meg a délutánját.

5. A volt töritanárom rákattintott valamire a facebookon, amire nem kellett volna, vagy valami más történt, mindenesetre kikerült az összes ismerőse falára egy link, amit ő állítólag megnézett, ahol is a cím alapján Bieber és barátnője szexelnek, és a felvételből látszik is egy kocka. Ez állati ciki, mert így akárki azt hiheti, hogy Bieber szexuális életét követi szabadidejében, miközben ő egy konzervatív, komoly, szigorú 45 éves férfi, akire az egész iskola félelemmel vegyes tisztelettel tekint. És már lájkolója is akadt az esetnek.

6. Meghalt az iskolám egy másik töritanára. Nem tudom, mennyi idős volt, gondolom, nyugdíj közelében járt. Velünk csak kétszer került kapcsolatba, egyszer nagyon csúnyán összeszidta az egész osztályt az énekterem előtt, úgy üvöltött, hogy még a tanáriban is hallották, másodszor meg helyettesített nálunk, aminek talán néhány intő lett az eredménye. Nagyon kemény nő volt, szerintem mindenki félt tőle, viszont akiket tanított, azok szerették is, mert ha az ember nem került vele összeütközésbe, akkor kiderült, hogy kimondottan jófej. Sajnálom :(

Remélem, mára elfogyott a negatív esemény, ennyi is elég lesz, meg még hattal több is, mint amennyire vágytam.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai