Sose olvassunk hozzászólásokat!

Már hányszor megígértem magamnak, hogy ehhez tartom magam. Azért csak oda kellett kattintani, és csak végig kellett olvasni azt a kb. 30-40 kommentet. Teljesen elhűltem. Milyen ember az, aki az egyiptomi balesetre azt reagálja, hogy "Úgy kell nekik, nem hogy maradtak volna itthon." Hátborzongató. Nálunk tényleg ennyi betegesen irigy ember van, vagy csak ők szeretnek hozzászólni? Mert ez biztos, hogy nem normális reakció. A másik értelmes meg az, amelyik azonnal az utazási iroda bezárását követeli, mert ők szervezték az utat, ezért ők a kizárólagos felelősök. Empatikusan nem lehet megnyilvánulni? Vagy ha az nem megy, legalább csöndben maradni? Legalább azokra való tekintettel, akik ott voltak azon a buszon, vagy akiknek a rokona azon a buszon utazott.

 

Megjegyzések

  1. Luca, ne ijedj meg, ezek nem meggyőződéses hozzászólások. ezek csak trollok, akik élvezik, hogy névtelenségbe burkolózva elkövethetnek kegyeletsértést, vádaskodást, meg egyéb tetszőleges undormányokat. Nem feltétlenül, mert azt gondolják igaznak, hanem egyszerűen csak azért, mert tudják, hogy genyaság.

    Úgy is fogalmazhatnánk, hogy nekik az erkölcsi normák betartása nem belső, csupán külső kényszer, amit a kontroll hiánya esetén azonnal levetkőznek. Vagy lehet, hogy komolyból tényleg nem is lépnék ezt meg, csak nincs humorérzékük. Mindenesetre nem kell ezeket komolyan venni. (Ne válj zuglói polgármesterré, aki egy róla szóló negatív komment miatt testőri védelmet kért maga mellé. Meg miniszterelnöki megbízott, aki meg néhány hozzászólás mögött egyenesen merénylet-előkészületet sejtett.) :)

    VálaszTörlés
  2. Hát nem tudom... Reméljük, nem gondolják komolyan, csak polgárpukkasztanak. Mondjuk azt is lehetne másmilyen hírnél, ami nem valaki haláláról szól, de így biztos nagyobbat üt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai