Halloween 2011

Ezt a tököt Tomi csinálta egyedül a munkahelyének.

image

Ezt meg én csináltam egyedül nekünk. Ugyan nem lett tökéletes, azért én büszke vagyok magamra, mivel egyáltalán nem tudok rajzolni, és ahhoz képest ez jó kis boszorkány lett.

image image

Facebookra meg idén nem kerül ki, vagy ha mégis, hát majd hírfolyamba nem küldöm, mert már ketten is kikeltek magukból a falon, hogy hogy képzeli, aki kiteszi, mert ez kit érdekel. (Pedig én sem szoktam hisztizni a zenéjük meg a személyes problémáik miatt, szóval nem értem az egészet.)

Egyébként reggel tanítottam kettőt (miután az egyik helyre nem akartak beengedni, mert ma ünnep van, pedig nincs is), aztán kitakarítottam végre rendesen, mert végre volt rá időm, aztán feldíszítettem végre a lakást, mert végre arra is volt időm, majd tökfaragás közben megtekintettem a Hocus Pocust, mint minden Halloweenkor. Aztán este sétáltunk Marcival két órát (Tomi is ott volt, különben csak egy óra lett volna), aztán Coraline-t akartam nézni, de lecsúsztam róla, úgyhogy helyette egy Jóbarátok epizóddal emlékeztünk meg közösen a Halloweenről, a Coraline meg majd holnap délután jön, ha éppen nem fogom nagyon úgy érezni, hogy teljesen elüt a halottak napi hangulatomtól. Azért a lényeg az, hogy jó nap volt a mai, csak aztán Tomi mutatott egy jegyzetet facebookon, és teljesen felháborított az író rosszindulata, ostobasága és úgy általában az egész, úgyhogy most kicsit kevésbé vagyok lelkes. De azért Happy Halloween!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai