Vasárnap

Megcsináltam a második Jillian-féle tornát duplázva: minden etap után megállítottam a videót, és lenyomtam még egyszer az egészet. Nagyon kemény volt, 50 perc torna után 10 perc telt el, mire megint kaptam levegőt rendesen, viszont a kezem még most is remeg. Meglátjuk, mennyire lesz ez hasznos.

Marcival voltam sétálni délután, miután este kicsit összevesztünk. Morogva jött felém, amitől én kissé megijedtem hajnali 1 környékén. Végül nem bántott, és reggelre összeszedte magát, délután meg elmentünk a partra, ahol szabadon futkározhatott. A színház felé meg visszafelé is. Találkoztunk pár kutyával, de egyikkel sem akart játszani, inkább csak úgy a saját örömére rohangált. Egyébként egész szépen hallgatott rám, főleg azután, hogy felfedezte, van nálam jutalomfalat. Haszonleső.

Séta után megnéztem a Brian életét, mert azt csak egyszer láttam, az is nagyon régen volt, és csak nagy vonalakban emlékeztem a történetre. Vicces, vicces, de azért én most is sajnáltam Briant. (Akkor is, amikor először láttam.) Szerencsétlen egyedüli normálisként kénytelen lavírozni az idióták világában, és a végén őt feszítik keresztre. A legjobb jelenetek szerintem Pilates jelenetei, hatalmas forma a pasi ezzel a raccsolással :) "Ki ez a Lobelt? Ki ez a Ledfold?", mire a közönség válasza: "Lablók!"

Meg megnéztem a Jóbarátok első részét is, és az is vicces. Azt például még egyszer sem láttam, valamikor a sorozat közepén kapcsolódtam be, és kb. egy évadot láttam összesen. És aztán még azt is felfedeztem, hogy a Little House-könyvekből, illetve valószínűleg a harmadikból, készült egy öt részes minisorozat 6 éve, úgyhogy annak is megnéztem az első részét.

Mindezt a rengeteg filmet azután láttam, hogy 11-től 3-ig még óraterveket barkácsoltam, és kerestem az egyik csoportnak valami jó kis angol nyelvű filmet, amiből minden óra végén megnézhetünk valamennyit. Ez lesz a Galaxis útikalauz stopposoknak.

Most még egyet sétálok a kutyával, aztán fürdés, közben olvasás, aztán nem kizárt, hogy megnézek még egy Castle-t is. Aztán 11 körül alvást tervezek. Megyek is, mert már mindjárt 9.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai