Shopping

A ma délutáni óra után a Corvin felé vettem az irányt, mert kaptam levelet a Hervistől, hozzá kuponokat, hogy ma 4 és 8 között menjek 20%-kal olcsóbban vásárolni. Mivel kell nekem egy úszódressz, hogy járhassak úszni, el is mentem. Felpróbáltam öt fürdőruhát, de egyik sem volt annyira szép, valamint egyik sem volt jó rám. Ez utóbbi volt a nagyobb problémám. Egymást követő méreteknél történt az, hogy a kisebb mindenhol bevágott, leggázabbul a hátamon. Mint valami kötözött sonka, úgy néztem ki. A nagyobb viszont annyira nagy volt, hogy nem lehetett volna benne úszni, mert folyton aggódhattam volna, mikor esik le rólam. Szóval fürdőruhám nem lett.

Viszont utána erőt és türelmet gyűjtöttem, és bementem egy ruhaboltba farmert nézni. És akkor mázlim van, hogy találtam megfelelőt, kettőt is. Itt az volt a helyzet, hogy a kisebb jó volt rám, de combban kicsit szűk, én meg láttam a lelki szemeim előtt, ahogy a szokásos egy év helyett egy hét után elszakad, és tudtam, hogy attól nagyon káromkodnék. A nagyobb meg mindenhol kényelmes, csak a derekamon áll el kicsit. Viszont szerencsére adtak hozzá övet, úgyhogy kényelmesre állítva az övet nem is áll már el a gatya kicsit sem. Plusz találtam egy felsőt is, és a következő csodálatos dolog történt: jó volt rám az S-es. Mindig mindenem M-es, de az M-es felső úgy állt rajtam, mint a tehénen a gatya, ezért felpróbáltam az S-est, és jó rám, sehol nem szorít, nem feszül, viszont jól áll. Ez jót tett az önbizalmamnak, még ha tudom is, hogy még baromi sok van hátra addig, míg tényleg jól kezdek kinézni.

Mindez egyébként 7600 Ft-omba került, mert még ráadásul valami akciót is sikerült kifogni :)

Megjegyzések

  1. A derékszíjazás ismerős történet. A másik, hogy ami jó a combomra, azt fel kell hajtani alul. Úgy látszik, már csak kínaiakra és anorexiás tinikre gyártanak ruhát.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ezeket is fel kell majd hajtani. Az egyik különösen nagyon hosszú, a másik nem vészes, azt nem is hiszem, hogy varratnám majd, egyszerűen felhajtogatom. Most nagyon örülök ennek, hogy találtam magamra gatyát, a múlt szombati outletes kaland nagyon megviselte az idegeimet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai