Egyveleg

A ma délutáni órám elmaradt, egy órával a kezdés előtt szólt a csoport. A szombat délelőtti csoport meg nem volt hosszú életű, holnap például már nem kell menni, mert a két főből csak egy járna, olyat meg nem lehet. Azért sajnálom a lányt, nagyon lelkesnek tűnt azon az egyetlen órán, amit múlt szombaton tartottam neki.

Helyette lehet, hogy kapok egy hétfő-péntek reggelit, ami majdnem olyan messze van, mint a hegyen lévő, de azért annyira mégsem, mert nem a hegyen van, hanem a hegy lábánál. Remélem, összejön. Megpróbáltam megnézni, milyen busz visz oda, és megőrült az útvonaltervező meg a BKV honlapja is, ezért előbbi azt mondta, szálljak le X megállónál, mire a BKV honlapjáról meg kiderült, hogy nincs is X megállója a busznak, viszont például Y megállóból összesen három van az útvonalán. Ezt el is újságoltam Tominak, mire ő: "Te nagyon furcsákat mondasz. Részeg vagy?" Hát, ezek után majdnem belefulladtam a grapefruitba, amit éppen ettem.

Ha már itt tartunk, egy héten belül másodszor vettem úgy grapefruitot, hogy fizetésnél külön felhívták rá a figyelmemet, hogy ez fehér grapefruit. Mindkét alkalommal piros volt. (Ez nem baj, én a pirosat jobban szeretem, csak vicces.)

Mivel már egy hónapja és két napja minden nap tornázom, valamint normális kajákat eszem, azokból is a normálisnál kicsit kisebb adagokat, ráadásul kenem magam azzal a csípős krémmel, és iszom a büdi teámat, gondoltam, ma reggel jöhet a mázsálás meg a centizés. Nos, egy hónap kemény munkával a következőt lehet elérni: centiből nuku fogyás, kilóra minimum 2-3 kg hízás. Hát ezért simán megéri, most nem? Azért nem hagyom abba, hátha egyszer majd fogyásba fordul ez a hízásos történet, de azért egész délelőttre befordultam ettől a mérési eredménytől, mert ennyi kg konkrétan akkor sem voltam, amikor tényleg nem volt jó alakom, és az osztálytársaim minden nap elmondták, hogy kövér vagyok. Fenébe.

Mára még van egy pilates meg egy baromira megkésett ajándék legyártása. Na jó, már majdnem készen van, az utolsó simítások kellenek már csak hozzá. UPDATE: A pilates tök jó volt. Jól kinyújtotta minden porcikámat, és most fel vagyok dobva.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai