Reklám a TV-ben

Nagyon kell reklámozni az új Való Világot, hát hiszen olyan jó műsor lesz az. De nem is ez a furcsa, hanem a reklámozás mikéntje. Egy olyan fiatalemberrel mondatták fel a lelkesítőnek szánt szöveget, akit szerintem a főiskolai gyakorlata első percében kaptak el, és aki hány a VV gondolatától is. Más magyarázatot nem találok erre a szösszenetre, ami bekerült a tévébe.

Megjegyzések

  1. Jómagam szerencsére még nem láttam, de akkor sem értem, hogy mi értelme ezt újra leporolni. Tényleg ennyire nincs ötletfelelős annál a tévénél? Vagy ennyire mindegy már, hogy mit adnak, mert a nézettség úgyis megvan? (Egyszer egy elsötétítésüket többen nézték, mint azzal egyidőben az m1 híradóját.) Szerintem ha most megint Oki és Majka csupasz secgét mutogatnák 2002-ből, az se tűnne fel senkinek se.

    Bezeg a Ki mit tud?-ot senki nem akarja feléleszteni. :(

    VálaszTörlés
  2. Én a Játék határok nélkült sajnálom nagyon, ami állítólag máig is létezik, csak mi nem veszünk már részt benne. És nagyon szerettem a tv2-nek a Kapcsoltam! c. műsorát is, egyszer még egy feladványt is kitaláltam nekik, amit be is akartam küldeni, csak mire rászántam magam, megszűnt a műsor :D Pedig az első három kérdés valamelyike lehetett volna, nagyon büszke voltam rá, hogy ki bírtam találni.

    Fogalmam sincs, mire jó a VV4, de elolvastam Kolosi Péterrel egy interjút, hátha ő elmagyarázza. Hát, valami olyasmi a magyarázat, hogy most már megint igénylik az emberek a valóságshow-t, és hiába fanyalog rá mindenki, úgyis mindenki azt fogja nézni, mert erre van igényük. Valamint azt is megtudtam, hogy hosszú évek óta készen áll már a ház alapja is, hogy ha kitalálják, hogy új rész kell, gyorsan rá lehessen dobni a könnyű szerkezetes házat. Összefoglalva a lényeget, ebből sem derült ki, tulajdonképpen mire kell a VV4, de kíváncsi vagyok, szerepel-e majd benne ismerős. Van, akiről el tudnám képzelni, hogy jelentkezik :)

    VálaszTörlés
  3. Bevallom, és a JSF-et csak kiskoromban szerettem, a vége felé már én is túl idétlennek tartottam. Most a Wikin is utánanéztem: http://en.wikipedia.org/wiki/Jeux_Sans_Fronti%C3%A8res
    Szóval 1999-ben tényleg megszűnt, csak 2007-ben volt egy reneszánsza, de ott a sárgát a belgák bitorolták. Na most majd jól megmondom nekik. :)

    Tehát a retekklubnál tényleg tök mindegy, mit adnak, úgyis azt nézi mindenki. Vagy hátha csak megint az ORTT szabott ki rájuk napi egy óra képernyő-elsötétítést, és ez lesz az. De az biztos, hogy most ezzel egy bazinagy görbe tükröt tartanak a társadalomnak, hogy "tessék, ez való nektek", és ha nézik, igazuk is lesz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai