Kis magyar eredettörténet

olvasható ezen a linken: http://index.hu/belfold/2010/11/30/az_eroforrasminiszterium_es_a_zsidogyanus_kopacsi-kurt_matyas/

Mindenképpen javaslom, hogy szánjátok rá azt az egy órát a kommentekre is, én sírva röhögök. Csak néhányat hadd idézzek a legjobbak közül:

"Hát öcsém, tényleg létezik a bibliai sötétség. A te fejedben lett elraktározva igen jelentős része. És igen, az egyiptomi szürke marha tényleg már csak nálunk létezik. Csak kár, hogy téged elengedtek a gulyából, és billentyűzethez jutottál."

"Tárkány egy Komárom-Esztergom megyei falu, neve a tarqan, azaz alkirály kifejezésből ered. A tárkányképző olyan lehetett, mint most az IBS; a hülyékből főnököt csináltak benne."

"'Majd kiváltak a flavio vuakrok, utána a kelták, majd az etruszkok, és a dauthok, mai nevükön a szlávok, vagy tóthok.' aztakurva! te jóbarát, nem akarlak elszomorítani, de ezek olyan széles körben elismert történelmi felfedezések, hogy a "flavio vuakrokról" meg a "dauthokról" a google is csak 1-1 találatot dob ki.  nem fogod kitalálni, hol. (segítek: egy bizonyos hozzászólásban.)"

"Tütü, a tárkány."

"A fish szó utal a magyar fos szóra ami azt jelenti, hogy őseink nem szerették a halat. És ez bizonyítja, hogy nem lehetünk rokonok a finnekkel, mert ők szerették a halat."

"Viszont a Szent Koronánk sem, uralkodási címer volt, hanem a Vajdák által őrzött koronázási korona, és csak a király feje fölé tették koronázáskor, majd került vissza a dobozába!" (Ez utóbbi véresen komolynak tűnik.) (Nem, már biztos, hogy nem komoly. Szerintem ő röhög leghangosabban.)

Lehet, hogy holnap Szily ír majd egy másik cikket, amiben gratulál minden agyhalottnak, aki egy percig is elhitte, amit írt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai