Mai terv

Miután kialudtam magam órára kelés nélkül, hamarosan összekapom magam, és elmegyek a közelbe vásárolni. Kell majd ajándék névnapra, alapanyag tiramisuhoz és mézeskalácshoz, esetleg egy szép és nagy tálca, valamint csizma, ha már így leesett az első hó. Nézelődtem a neten, és komolyan nem értem, mi a funkciója a magassarkú csizmának. Elég sokszor láttam már nyakig érő hóban is olyanban közlekedni nőket, és még nem jöttem rá, mi visz rá erre valakit...

Míg tavaly december közepe után váltottam átmeneti kabátról télire, idén a decembert sem fogom megvárni, valószínűleg már ma is abban megyek el itthonról, miután tegnap belefagytam a farmerdzsekimbe kutyasétáltatás közben, és aztán egy órán át prüszköltem.

Megjegyzések

  1. Azt hiszem, a magassarkú csizma funkciója, hogy hideg időben is lehessen ruhát, szoknyát felvenni, mert sokkal melegebb, mint a körömcipő :)


    P.S.: eddig nem volt net, ezért nem írtam, de hamarosan megy az ímél!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy megvagy :)

    Jó, azt értem, hogy csinos egy magassarkú csizma, de abban aztán simán kitöri a nyakát a viselője. Azért a tegnapi vásárláskor láttam ennél furábbat is: szőrös csizmát, mégpedig fehéret. Szépnek szép, csak sokat kell tisztogatni :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai