Delfin

Eltört a delfin, amit Katáéktól kapott valamelyikünk a legutóbbi szülinapjára, az ablakba kell rakni, és akkor biztosítja a családi harmóniát. Vajon azért bomlott meg a családi harmónia, mert kikerült az ablakból, és az összetörése azt jelzi, hogy jön még a mostani dolgoknál rosszabb is, vagy csak szimplán felvette a fonalat, reagált a lelkiállapotomra, és ezért tört el?

Megjegyzések

  1. Szia Luca,

    szerintem ne akarj ilyen jelentőséget tulajdonítani a történésnek, igazából azért, mert csak magadat idegesíted jobban vele. Emlékezz, mit tanultunk pszichológiából a külső jelenségek befolyásáról az életünkre.

    Fel a fejjelm, a nehéz napok meg a jók mindig kicsit váltakozva jönnek.

    VálaszTörlés
  2. Nem tanultam pszihológiát, de az előző hozzászólás által ihletve ezt a számot küldöm a delfin és a harmónia gyógyulására: http://www.youtube.com/watch?v=aUz3fLncTTs

    :)

    VálaszTörlés
  3. Ildi, ezt az elmélkedést félig-meddig viccnek szántam, bár tény, hogy egy kis ideig néztem azt a delfint két darabban, hogy mégis miért pont ez tört el. De nyilván azért, mert ezt vertem le :)

    Blanka, köszönöm, tök jó kis szám, nem ismertem eddig :) A delfin továbbra is törött, de megragasztjuk, a harmóniát meg majd meglátjuk, van még egy-két körünk (nem elsősorban egymással), na de majd mesélek holnap.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai