Jazz

Ma még egy zenét beazonosítottam. Sokáig csak arra bírtam visszaemlékezni belőle, hogy "Time to go", mert nem olyan könnyű bármire is figyelni, amikor éppen azt hiszem, hogy mindjárt elszakadok valami gyakorlatsor közben. Az előbb a kádban, miközben a Kopfrechnerint olvastam (eljutottam ma a negyedéig, és nem is olyan szörnyű, sőt kezd jó lenni), beugrott az is, hogy "Turn on the lights, oooh", így aztán amint kipattantam a kádból (szigorúan a 80. oldal alján, valamint fürdés után), rávetettem magam a gépre, és nekiálltam dalszöveget keresni. Azért vagyok biztos benne, hogy jót találtam, mert a szöveget olvasva eszembe jutott, hogy múlt szerdán megjegyeztem azt is, hogy Tuesday, és az is benne van. Ennyi egyezés már túl sok véletlen lenne. Egyébként "Don't turn on the lights" van benne egészen konkrétan, node. Lianna egyik száma ez, és meglepő módon "Don't turn on the lights" a címe. Se youtube-on, se más oldalon nem lehet megtalálni, még belehallgatni sem tudok, ami bosszant, szerettem volna linkelni ezt is, mert nagyon tetszik.

Itt kb. be is fejezhetem a nyomozást, mert a többi szám jobbára szöveg nélküli, arra meg nehéz rákeresni. Persze megkérdezhetem Janit, biztos megadja a címeket, csak jólesett egyedül kitalálni ezt a kettőt.

Holnap még egy utolsó óra, aztán nyári szünet. Jövő héttől meg megyek a Forgách utcába, csak még mindig nem tudom, melyik órákra. Lehet, hogy hármat fogok kipróbálni, aztán választok.

Nagyon jó volt ma, hogy ugyanazt a koreográfiát néztük, mint tegnap a középhaladón, és egészen meghatódtam magamon, hogy végig emlékszem rá. Ma már bátor is lettem volna, de csak lassítva sikerült a földre leesős figura, gyorsan nem. Gondoltam rá, hogy itthon kigyakorlom, de abból csak a katasztrófa lenne, hiszen Murphy mindig velem van.

A jazzen kívül nem volt ma semmi érdekes, de főztem lecsót, és nagyon nehéz volt a reggeli csoporttal.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai