Mozgalmas hétnek nézünk elébe

Mivel tegnap a tevékenykedésre felhasználható 4 órát alvással töltöttem, ma meg nem volt tevékenykedésre felhasználható időm, holnap leszek kénytelen elintézni mindazt, amit szombaton szerettem volna. Tehát meg kell írnom 8 óratervet, 3 menetrendet (egyet 100 órára, egyet 25-re, egyet 20-ra), valamint elő kell készítenem a könyveimet, hogy leadjam őket a könyvtárnak. Le kell fénymásolni azokat az oldalakat, amiket valószínűleg veszek majd az egy hónap alatt. Nagyon durva ez a leltárazós történet, azóta is tátom a számat.

Tomi szülinapjára már minden készen áll, csak egy apróságot kell beszerezni majd pénteken, és szintén pénteken tortát kell sütni. Marcipános csokitortát kért, ezt fogjuk hazavinni anyuékhoz szombaton. Gigaünnep lesz egyébként: Tomi és apu szülinapja, valamint anyák napja. Apunak is megvan már minden ajándéka, csak még át kell venni őket. Kíváncsi leszek, fog-e örülni. Ja, a pénteki tortasütés előfeltétele, hogy csütörtökön beszerezzem az alapanyagokat. Ez azért vicces, mert fél 7-ig tanítok, biztosan friss leszek addigra. Eredetileg péntek este akartam volna sütni, de azóta kiderült, hogy akkor ballagásra megyünk. Este 7-kor kezdődik, ezen is tátom a számat. Nagyon érdekel, meddig fog ez így tartani. Hát, pénteken megtudom :)

És a bónusz infó: kiderült, hogy az egyik csoptársam egyben kollégám is, mert egy nyelvsulinál dolgozunk, csak ő már szeptember óta ott van. M. Balázsról van szó amúgy.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai