Ideg

Említettem már, hogy tököm tele az ELTE-vel?

Kiderült, hogy marhára lecsúsztam a tanári képesítő vizsgára jelentkezésről, aminek a határideje okt. 20. volt. Állítólag ezt kiírták a honlapra is. Érdekes, mert szeptember óta kb. hetente nézem a noymorult a honlapot, és erre még csak utalást sem találtam. Most írhatok kérvényt, és fizethetek olyanért, amit ők csesztek el.

Szerdán írtam a németes konzulensnek, hogy a korpuszt beköttessem a szakdogával együtt, vagy az amúgy is kötelező CD-n adjam le. Mivel péntek reggelig nem jött válasz, beírtam a bibliográfiába, hogy a korpusz a CD-n található, és leadtam a szakdogát. Természetesen vasárnap este megérkezett a válasz, hogy inkább köttessem be.

Bevittem a 11-re elkészült esszét meg a két szakdogát CD-n. Az esszét leadtam, majd Hermina azt mondta, nem tud mit csinálni a CD-vel, CD-t nem kell leadni. Marhára örülök, még jó, hogy a TO szerint kell. Oké, eltette a CD-t, majd odaadja az opponensnek. Nem tudom, miért van az az érzésem, hogy ezt a CD-t többet nem látom viszont, de az opponens se kapja meg. Kértem konzultációs papírt, és megkérdeztem, az államvizsgára kell-e hozni, csak mert amerikanisztikán úgy kell. Nem, be kell köttetni. Basszus. Végül azt mondta, vigyem az államvizsgára.

Amerikanisztikán bementem Elvirához, mondtam, hogy szeretném leadni a szakdogát CD-n. Erre ő rám se néz, válasz a következő: "Nekem nem kell, köszönöm." Akkor hol adjam le? "Már szóltam, hogy szedjék le a honlapról, hogy kell CD, mert nem kell." Kösz.

Imádom ebben az egyetemben, hogy soha senki nem tud semmit, és egy témában annyiféle információt kapok, ahány embert megkérdezek, mert senkinek lövése sincs semmiről. Ja, valamint utolsó aljas szemétség, hogy a németes honlapon egy büdös szó nincs a mi képzésünkről, amikor még 3 félévig pont annyi jogunk van ott lenni, mint a BA-soknak, de persze ha valamiről kiderül, hogy nem úgy van, ahogy gondoltuk, még a hülyék is mi vagyunk. Miért is? Mert nuku tájékoztatást bírnak kisajtolni magukból? Hát kösz, nagyon kedves.

Nagyon kell már egy diploma meg legalább fél év, amíg nem is hallok az ELTE-ről.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai