Szakos tanítási gyakorlat

Mondhatnánk, hogy ezt megszívtam. A Szent László Gimnáziumba megyek tanítani. Az úgyis olyan közel van. Az Ecseri úttól még 7 megálló villamossal. A fél életemet utazással fogom tölteni, és valószínűleg cseszhetem a szép nagy lyukakat az órarendemben. Óriási. Igazán. Fene. Na mindegy... Jövő hétfőn reggel 9-kor kell megbeszélésre jelentkezni. Jajj, nagyon izgulok :(

 

Írtak a Kiadótól, hogy kiküldték az SZJA-papíromat, de a posta visszaküldte, mondván, a cím ismeretlen, ezért adjam meg a valódi címemet. Hát, de jó. Ha eddig még mindig megtalált a posta, akkor is, amikor a Kiadó küldött nekem levelet, miért pont most vált ez teljesíthetetlen feladattá, amikor SZJA-papírt kéne kapnom? Éljen sokáig a Magyar Posta!

 

Kiderült, miért nem jött a tanítvány. Jött ő, csak csöngetett egyet, amire nem történt semmi, ezért hazament. Ezt hogy szeretem... És ezen túl mindig fel fog hívni, mikor elindul, hogy legyek itthon, mikor jön. Még csak 3 órája voltam itthon, semmi vész. Mellesleg, ha felhív, amikor indul, attól még nem fog működni a csengő. Mellesleg a csengő működik. Működő csengő mellett ültem itthon, és nem értem az egészet, tényleg. Basszus már.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai