:)

Murphy él. Amint vettünk a kutyának pelenkát a félresiklott pelenkagyártási kísérlet után (az ötlet jó volt, csak kissé elszakadt a cucc, az eredményt nem részletezem), valamint beszereztünk egy adag macskaalmot, azonnal elmúlt a hasmenése :) Ennek most nagyon örülök. Már két éjszakát végigaludt nyugodtan, baleset nélkül. Ráadásul hajlandó bevenni a gerincerősítő gyógyszerét. Fogom a kapszulát, odatartom neki, ő elveszi a kezemből, aztán szépen elcsócsálja. És szereti a havat :) Tündér :)

 

Megvolt ma a népmesés kieslőadásunk. Szerintem olyan közepesen sikerült. Nem volt rossz, de lehetett volna jobb. Tegnap nem tudtam végigtáncolni hastáncon a második másfél órát. Egy óra után feladtam, eljöttem. Egyrészt azért, mert nehezen álltam rá a táncra egy hét után, és zavart, hogy nehezen tudom követni az óra menetét. Másrészt fáradt voltam, de nagyon. Ezen kívül a maradék ihletem és lelkesedésem is elpárolgott, amikor megint megkaptam, hogy kövér vagyok. Az a megjegyzés annyira elfárasztott hirtelen, hogy állni is alig volt erőm. Úgyhogy a szünetben hazajöttem.

 

Megszűnt az egyik nyelviskolás csoportom. Nagyon remélem, hogy hamarosan lesz másik.

 

Olyan összeesküvés-elméletek vannak a lapokban, hogy csak nézek. Most már "tudni" lehet, hogy Ophelie-t a Roosevelt téren kocsiba tuszkolták, elkábították kloroformmal, amitől lehányta a táskáját, amit ezért kidobtak a Lánchídon az autóból. Ezek mint tények jelennek meg itt-ott. Tulképp elhinném, ha az derülne ki, hogy ez történt, de annyira gáznak találom, hogy félinformációk, sőt információ-töredékek alapján komplett sztorikat gyártanak, és ezeket tényként közlik.

 

Tegnap itt volt Livi. Tetszettek egymásnak Lizával :) Egyébként jöhetsz máskor is, szívesen látunk :)

 

Ma a villamoson láttam egy nagyon aranyos kiskutyát. Csak három lába funkcionált, és rosszarcú pasikkal volt. Először úgy tűnt, bántják is, de aztán simogatták elég sokat, szóval lehet, hogy azért szeretik. Felszállt egy nő, leült, és akkor a kutya kiválasztotta őt :) Odaült a nővel szembe, és bámulta. Hosszú perceken keresztül néztek egymás szemébe. Nagyon kedves jelenet volt :)

 

Most leviszem még egyet sétálni a kutyát, aztán alvás. Fáradt vagyok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai