Új hónap

Már megint. Ez szörnyű. Viszont az meg jó, hogy két hét múlva lesz Bence első születésnapja :)

 

Hétvégén voltunk Hortobágyon Itya és Zsuzsa esküvőjén. Jól megszervezték, finomakat főztek, jó volt a hangulat. Egy kellemetlen vendég volt mindössze, de őt az ifjú férj este 10 óra tájban ki is penderítette. Volt négy gyerek meg egy tinilány is a vendégek között, és hát abszolút a 3 éves Gabika nyert :) Mondjuk a 9 éves Heni is nagyon szimpatikus kislány, Ákoskát meg már nem kellett bemutatni :) Pancsi növöget, már kilenc hónapos, és tud álldogálni. Gyakorlatilag bárhol feláll. Az picit veszélyesnek tűnik, mikor az asztalterítőbe kapaszkodva kísérli ezt meg, de szerencsére mindig kéznél van egy felnőtt, aki megmenti magától :)

 

Mivel a hétvégém elment, kénytelen voltam a hétfőt kicsit elcsalni. Tényleg csak kicsit. Aztán ki is derült, hogy nem is baj, mert amit ellógtam, azt nem is igazán tartották meg, mert összesen két ember jelent meg. Hmm.

 

Bea visszatért a betegszabadságról, úgyhogy holnaptól megint belevetjük magunkat az angoltanulásba. Hurrá.

 

Míg nem voltam itthon, Tomi meglepetést készített nekem: túrós meg almás pitét :) Hát nem édes?

 

Tomi anyukája Besztercebányán töltött két napot, és ennek örömére hozott nekem két hosszúujjú pólót. Nagyon szépek, tök jó :) Tomi meg szintén kapott pár ruhát, többek között egy olyan kapucnis kardigánt, amiben le sem tagadhatja, hogy Manó.

 

Niki tegnap útra kelt Erlangen felé. Legközelebb karácsonykor jön haza. Remélem, jó kaland lesz ez, és sikerül helyrebilleni lelkileg. Érezd jól magad! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai