Mindefélék

Reggel, mikor a Budaörsi úton fagytam, mert késett a csoportom, láttam egy érdekes buszt. Az oldalsó táblái közül az elsőn az állt: 139A Gazdagréti tér, míg a hátsón: 3 Chinoin. Úgy elképzeltem, amint egy adott megállónál lecsatolják a busz csukló mögötti felét, és mindenki folytatja útját a megfelelő irányba :D

 

Ma szóba került a suliban Schaffhausen az egyik óra előtt. Teljesen ledöbbentem. Nem emlékszem, hogy a Rheinfallnál a hajókázáskor felmásztunk-e Tomival a sziklára. Illetve mindkét eshetőségről vannak emlékképeim, ami azért fura, mert csak egyszer jártam ott. Jesszusom.

 

Tegnap csoda történt. Kiderült az Időponttalan Kurzus időpontja. És még be is tudok rá járni. Ugyan Rada Roberta előadását üti 100%-ban, aminek nagyon nem örülök, mert tök jó az az előadás, mégis az lesz, hogy a szemináriumra fogok bejárni. Ez is megoldódott, jessz.

 

Gondoltam, elmegyek a titkárságra (német), és megkérdem, mizujs az egyik órám terembeosztásával. A következő kiírás fogadott: "A mai ügyfélfogadás betegség miatt elmarad." Ez milyen...

 

Jó érzésem lett valamelyik nap. Asszem, talán vasárnap. Mármint igazából attól lett jó érzésem, mikor tegnap eszembe jutott a dolog. Lefeküdtem aludni, mielőtt Tomi hazaért volna a munkából, és el is aludtam. Aztán félálomig ébredtem, mikor mellém feküdt. Kinyitottam a szemem, megláttam őt, elvigyorodtam, és azt mondtam: "Manóóó! De jó, hogy hazajöttél hozzám!" Közben egy mozdulatból belevetődtem a karjába, és aludtam tovább. Örülök, hogy tudok őszintén örülni neki :)

 

"It's no more mystery

It is finally clear to me

You're the home my heart searched for so long

It is you I have loved all along."

(Dana Glover: It is You)

 

Lassan korcsolyaszezon lesz. Valószínűleg a Westend tetejére fogok kilátogatni alkalmanként. Nem merem azt mondani, hogy ki fogok járni, mert aztán ki tudja, mi hogyan alakul. Mindenesetre szeretnék már korizni. Tavaly egészen jól ment már, jó lenne végre rendesen megtanulni.

 

Niki ma elbúcsúzott. Legközelebb valószínűleg csak karácsonykor látom. Érezd jól magad, és fel a fejjel!

 

Holnap kiselőadást tartok Federmayernél. Kicsit izgulok. Ez abban nyilvánul meg, hogy egszerűen nem bírom kinyomtatni a handoutot. Nem tudom rávenni magam. Ezt a hülyeséget, te jó ég :O Reméljük, egyszer kinövöm.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai