.-.

Pénteken nálunk aludt Tomi, hogy tudjon rendesen pihenni. Korlátozott mértékben sikerült neki. Viszont júj, de jó játékunk lett :) Szombaton aztán mentünk vásárolni, hogy tudjak főzni krumplis tésztát. Hazaértünk, megpucoltam két hagymát, plusz félbe vágtam őket, majd rosszul lettem (nem a hagyma miatt), és aztán Tomi főzött. Ezt a hülyeséget... De legalább azóta is rosszul vagyok. Basszus már...

 

Szombat délután megérkeztek anyuék Ákoskával. Ákoska 6 éves, egy hétig lesz nálunk. Duracell nyuszi. Be nem áll a szája, meg nem ül a fenekén két percig. És nagyon édes :) Néha komolyan elhiszi, hogy itt ő a főnök, és majd ő megmondja, ki mit csinál, de ilyenkor sajnos kiábrándítjuk. Amúgy megfejtette, miért rövid Liza lába (nem is rövid...): azért, mert lány. A lánykutyáknak rövid, a fiúkutyáknak hosszú. Erre varrjál gombot :) Imádom az ilyen gyereklogikát, annyira aranyos!!!!

 

Ma vendégségben jártunk Nagy Laciéknál Solymáron. Jól éreztük magunkat. Mármint a fizikai síktól elvonatkoztatva, mert az nekem katasztrófa volt. Viszont jót beszélgettünk, jó volt a hangulat.

 

Holnap reggel orvos, utána anyuval meg Ákoskával libegőzés, utána Vár, utána sprint haza angolozni. Unatkozni nem fogok :)

 

Jahh, amúgy megint álmodtam, és megint olyat, ami kicsit csavart a beállítódásomon valaki felé. Lassan elmúlik az álom hatása, csak azt nem értem, miért kell nekem ilyen valósághűen álmodni.

 

Dorka megérkezett Kínából, beszélgettünk kicsit, de majd leginkább élőben tudunk. Valamikor. Rékával is kéne valamikor, abban maradtunk, hogy majd megbeszéljük. Az Andikról meg nincs infóm, pedig velük is kéne, mert hát még szülinapot se ünnepeltünk. Hmmm. Sok a találkoznivalóm :D


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai