Alakulunk

Lakásilag. Egyre szebb lesz a hely. Már csak szekrény, polc meg galéria kéne, és teljesen elégedett lennék.

 

Kedd óta nálunk van Liza, igazi kis angyal. Szófogadó, jó kutya, semmi gond nincs vele. És imádja a napi 2-3 húsz perces sétát.

 

Három nyelviskolához hívtak állásinterjúra, ebből már kettőnél voltam, és az egyikhez be is kerültem, csak még nem tudni, kapok-e csoportot, mert picit ütközik az én időbeosztásom az övékkel. Azért reménykedem. A könyv javított változatát megkaptam a héten, remélem, nemsokára akár kiadásra is kerül :)

 

Tegnap voltam először az új angolos csoportomnál. Tiszta kabaré, komolyan. Vagy inkább tragikomédia. Fél 8-ra kellett menni. Egy fürdőkádboltba. Komolyan. Mondták, a csoportom késni fog, mert dugóba kerültek. Mind. Később kiderült, hogy igazából csak egy ember jön, mert a többiek szabadságon vannak, ráadásul a névsorból, amit kaptam, egy név sem stimmel, slusszpoénként pedig megtudtam, hogy nem is kezdő a csoport, hanem újrakezdő. Nem kicsit voltam ideges. Basszus, milyen szervezés már ez? Na mindegy... Valami elírás meg kavarás történt, aztán azért nem szóltak nekem, hogy nem kezdőkhöz megyek. Mondjuk nem kicsit volt gáz azzal az anyaggal odaállítani, hogy az I am összevonva I'm, miközben a nő a múlt időt ismeri és használja. Mindegy, megoldottam, csak nem volt kellemes.

 

Netünk még mindig nincs, mostantól számítva két hét, mert most sikerült megkapnunk végre az Inviteltől a szerződést. Hurrá. Pedig nagyon kéne, hogy tudjak otthon netezni, ha elkezdődik a suli... Nélküle nem kicsit lesz nehéz pl. a versenyjelentkezés :S Nem baj, majd ez is megoldódik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai