Május

Elég rég nem írtam blogot. Hmm. Mindenesetre azóta történtek dolgok. Pl. vége lett a szorgalmi időszaknak. Múlt szerdán megírtam a német irodalmi szigorlat írásbelijét, aminek eredményét múlt péntekre ígérték, de csak ma délután lett meg. Hármast kaptam. Már csak annyi kéne, hogy a szóbelit ne toljam el. Csodás lenne. Ma megint vizsgáztam, csak most szakmódszertanból (angolos). Túlzás lenne azt állítani, hogy készültem rá, mégis tök jó lett :) Szerintem. Amúgy eddig van nyolc ötösöm meg három négyesem. Ilyen jól még sosem álltam. Négyes lett a németes szakmódszertan is, kész csoda. Már csak be kellene íratni, és akkor jó.

 

Ezen kívül érdekes dolgok történnek itt. Tényleg. Pl. kamaszok megölnek más kamaszokat azért, mert már nem barátok. Ütni kéne szerintem. Nem sajnálkozva jelenteni a pszichológusnak, hogy szegények hogy megbánták. Kit izgat? Engem nem hat meg, megbánták-e, gondolkodtak volna akkor, mikor ezt tervezgették. Nehogy már még sajnáljam is őket... Aztán nagymamákat meg unokákat ütnek el zebrákon. Ez is milyen már... Még ha nem is előre kitervelt... Szörnyű. És aztán vannak politikusok is ám. Nélkülük nem is lenne ilyen vidám az élet. Van köztük Igazmondó Juhász, akiről kiderül végre-valahára, hogy pont olyan aljas hazudozó, mint akármelyik politikus. Végre már.

 

Kéne sportolni megint. Kissé elhagytam magam :( Menjünk falat mászni, jóóó? :) Meg még valamit kéne. Talán mondjuk úszni. Ha már úgyis nyár van :)

 

Megkerestek az Alexandra Kiadótól :) Kaptam próbafordítást. Hát, nem aprózzák el. Jól megszenvedtem a szöveggel. Vicces kis szösszenet, jó kis csattanóval a végén. Annyi volt a bibi, hogy mindenféle műszaki meg fizikai meg kémiai dolgokról esett szó benne, amikről én nem tudok beszélni magyarul, mert nem tudom, hogy pl. a fenéklemez az pont az anód, vagy hogy egy elektron magyarul mit is tud csinálni. Azért megoldottam. mikor apu elolvasta nekem a végén, nem is talált benne olyat, ami rossz, csak a fenéklemez lecserélését javasolta. Visszajelzés még nem jött, de remélem, azért nemsokára jön, mert tök kíváncsi vagyok :) És ha ezen átmentem, jön még egy forduló, és az de jó lenne :) Amúgy elküldtem a Gabo Kiadónak a könyvet :) Leadtam, kész, végeztem vele. De fura :) Most izgulok, hogy tetszik-e majd. Ezen kívül ismét megkeresett az Animus, úgyhogy megint olvasok és értékelek :) Az első könyvnek máris a felénél vagyok, pedig ma délután kezdtem csak. Az eleje kicsit olyan semmilyen volt, de most már nagyon tetszik. Beindult a történet.

 

Szóval zajlik az élet. És nyár is lett, amit annyira nem szeretek, mert szörnyen melegem van, és nem tudok mit csinálni vele. Ténfergek a lakásban és szenvedek. Jajj. Menjünk uszodába, vízbe :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai