Izgalmak

Jaj, nagyon izgi itt az élet. Olyan dolgok történnek, hogy csak nézek. Lehet, hogy kötelező lesz templomban esküdni a pároknak. Mondtam Tominak, hogy akkor sajna nem megyek hozzá. Nem vagyok hívő, nem vagyok megkeresztelve, stb. Irtózom a vallástól, bár az nem zavar, ha valaki hisz. Amíg nem akarja rám kényszeríteni, hogy higgyek én is. A templomi esküvő annak jár, aki hisz. Tehát nekem nem. Plusz nem vagyok hajlandó hittanra járni és megkeresztelkedni. De persze semmi dráma, ez még csak elmélet. Jó volna, ha az is maradna. A másik izgi, mikor valaki a majálison játékpisztolyt ránt, és a miniszterelnök felé kezd hadonászni vele. Az a nagy mázlija a bácsinak, hogy ezt nem Amerikában próbálta be valamelyik politikussal, mert ott szó nélkül keresztüllövik, és nem érdekel senkit, hogy játékpisztoly volt a kezében vagy nem. A majálison sok érdekes program van egyébként, például megtanítják minden jött-mentnek, hogyan kell hatástalanított kalasnyikovot tárazni. Remélem, volt a szomszédban egy olyan rendezvény is, ahol megtanították, hogyan kell hatástalanított fegyvert visszaalakítani. Eszem megáll, de tényleg...

 

Tegnap Orsi elballagott :) Jó volt a ballagása, csak a mikrofon volt kontakthibás, kár érte :( Találkoztam ofővel meg H.Zs.-vel, de nem annyira beszélgettünk. Hmm. Majd bemegyek jövő hét utáni héten, ha lementek az írásbelik, legalábbis azok, amiken mindenki/sok diák részt vesz.

 

A mai nap egy nagy rohanás volt. Brrr. Reggel ide, délután Határ út, aztán haza, ott TITOK, locsolás, bepakolás, vissza ide Tomihoz... Jajj... Jól elfáradtam azért. De megérte :) Remélem, azért egy kis öröm lesz majd holnap :)

 

Tegnap megkaptam az L2 CD-t. Bementem érte. Láttam vígjátékból egy részletet, ami állítólag vicces, szerintem meg rasszista és durva, aztán beszélgettem, aztán megint beszélgettem, aztán még beszélgettem is egy kicsit. Jó volt.

 

Az előbb láttam Dennis, a komiszt :) És sikerült megszerezni Martha versikéjét angolul és magyarul is :) Hurrá!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai