Szülinap

A T-Kábel közösségépítő programot ötlött ki. Nagyon hatásos. Egy borítékban több ember számláját küldi el. Egymás közelében lakó emberekét. Az emberek meg futkosnak egymáshoz átadni a nem hozzájuk tartozó számlát. Szerintem vicces :)

21 éves lettem én. Még szerdán. Tomi már éjfélkor jól meghatott :) Előhúzott egy szál vörös rózsát meg egy gombakalapos manólányt a táskájából :) (L) Mikor hazajöttem, anyuék főztek előünnepi vacsorát (gyümölcsleves, sült hús, rizs, torta :)), és kaptam egy nagy csokor piros tulipánt meg egy marcipánbékát, ami egy jelkép a mi életünkben. (Mikor még bölcsis voltam, anyu egyszer hozott nekem egy marcipánbékát, mikor értem jött. Én mondtam, hogy nem akarom megenni, mert hát szegény béka. Erre anyu demonstrálta, hogy ez egy ehető béka: leharapta a fejét. Ettől én hangosan bőgni kezdtem, és anyu megvigasztalni sem tudott. :D) Jó nekem :) A suliban tartottunk nekem szülinapot meg az Andiknak Andi-napot. Kaptam tőlük sok-sok szépet :) J. Anditól egy SK dekupázsolt dobozkát meg egy SK készített nyakláncot meg egy Barátnőknek c. idézetes könyvecskét, K. Anditól pedig egy fülbevalót és egy sálat. Megint csak jó nekem :)

Holnap a BKV 24 órára beszünteti a munkát. Az ELTE most érdekes módon időben reagált, nem úgy, mint legutóbb, és a dékán már ma délelőtt közzétette, hogy holnap oktatási szünet lesz. Ejj, de kár, hogy pénteken amúgy sincs órám :P

Ma hazajöttem a suliból, bedőltem az ágyba és este nyolcig aludtam. De jó is volt :) Mondjuk elvileg ma akartam James-esszét írni meg article review-t összerakni, de üsse kő, legalább kipihentem magam. Az is valami. Ezek a szörnyűségek meg ráérnek holnapig. Amúgy is hasznossá tettem magam azért ébredés után, mert újabb húsz oldalt néztem át a fordításból. Már csak két hetem van a magamnak kijelölt leadási határidőig, úgyhogy jó lesz belehúzni. (Az igazi határidőig még van három hónapom és két hetem :P)

Sok-sok ember mondta, hogy boldog szülinapot. Olyanok is, akiken meglepődtem, mert nem szoktuk mondani egymásnak. Jólesett! És még az is kiderült, hogy az újabb kisbabának, aki a családunkba érkezik, nincs semmilyen betegsége vagy rendellenessége. Hurrá! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai