Frusztráció

Minden mennyiségben. Mindenféle okból.

1. Sok a hülye ebben az országban. Túl sok.
2. Csütörtökön szociológia midterm akkora anyagból, mint a ház, és az imént a netes próbazh egyik felét sikeresen megírtam 57%-ra. Fene.
3. Nyomorult szakmódszertan témát kellene keresni szakirodalommal. Csak elegem van belőle. Berágtam ettől, hogy ezzel kéne töltenem a napjaimat.
4. Nyomorult moodle-re kéne irkálni a fórumba, mert irtó nagy balhé lesz így ebből. Az a baj, hogy marhára nem érdekel a téma, amiről lelkesen kéne kommentelgetni. Fene.
5. Mindjárt határidő van két James-esszénél. Március 27-én és 28-án. Jó, ma még csak 10-e volt, csak még azt sem látom, hogyan kezdek hozzájuk. Fene.
6. Asszem, félreértett egy bácsi. És most ez lehet, hogy elvágott nála. Fene.
7. Baromira nem úgy alakult a Houdini-prezim, mint szerettem volna. Egyetlen videó sem játszódott le a ppt-ben. Azóta persze kiderült, hogy én vagyok a béna, de ez mit sem javít a lelkiállapotomon. Fene. Ráadásul most, mikor már kidolgoztam, eltöltöttem vele több napot-hetet, kiderül, hogy tulképp nem is jó a téma, mert hirtelen átfogalmazódott az elvárás. Fene.
8. Olvastam egy fordítást holnapra. Nem volt jó. Viszont rossz volt. Az első oldalon mindjárt szembejött két iszonyat durva félrefordítás. Nincs most türelmem ehhez.
9. Hulla fáradt vagyok. Hajnali kettőig készült a prezim ppt része, fél háromkor feküdtem, kb. háromig vergődtem, 8:15-kor már keltem is. Most éjfél múlt 5 perccel, 6:30-kor legkésőbb kelek, és mint látható, még nem alszom. Fene.
10. Hízni kezdtem. Rosszul érzem magam a bőrömben. Elegem van. Fene.

Asszem, ezen a sok mocsokságon három dolog segíthet.
1. Egy kiadós alvás (10-13 óra - a kimerültségem mértékéből kiindulva).
2. Az önfegyelmem visszanyerése (ergo: 6 után nuku kaja, nuku kakaó; általában véve nuku szénsavas lónyál, nuku süti/csoki).
3. A munkakedvem és munkamorálom visszanyerése (ergo: nem felkapni a vizet azon, hogy rohadt litreview-ra kell témát keresnem, mikor baromira nem érdekel az egész; szépen haladgálni a dolgaimmal, tehát fokozatosan megoldani minden feladatomat).

Jajj, de nem jó most nekem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai