:)

Ma csodaszép napom volt :) Az tiszta gáz, hogy megint a játéktörténeten kerülgetett az elalvás, pedig tényleg jó óra és tényleg érdekel, amiről beszélünk... :( Jövő hétre megpróbálok ezzel kezdeni valamit :) Pl. óra előtt nyomom be a kókuszgolyót meg a fél liter kólát. Ezektől ugyanis teljesen felébredtem. Óra után :S
Reggel voltam Dr. Jamesnél, megmutattam neki a szakdolgozatom tervét. Ez mindössze a témám kulcsszavas összefoglalásából meg úgy 10-20 könyv- és filmcímből áll. Kitalált nekem egy munkacímet a szakdogához, amit címbejelentéskor leadhatok, ha addig nem jut eszembe valami specifikusabb. Javasolt egy könyvet meg két filmet a témámhoz :) Olyan kedves tőle :) Aztán megdicsért, hogy milyen felkészülten jöttem, milyen összeszedett a tervem :) Jólesett :) Azt is mondta, hogy ebből nagyon érdekes szakdolgozat lesz, ha jól írom meg, és ez is jólesett :)

Papp Andi nénihez felüdülés órára menni. (Nem mintha Jameshez járni nem lenne az.) Viccelődik, lezser, nyugodt, jókedvű, aranyos... Kész élmény végigülni nála egy órát. Olyannyira, hogy a mai második órán mikor az órámra néztem, arra gondoltam, milyen jók vagyunk, hogy fél óra alatt ennyit haladtunk, és milyen jó, hogy van még egy óránk. Aztán leesett, hogy nem fél öt van, hanem fél hat. Csak úgy repül az idő nála :) Remélem, hogy a szakfordítás programból fennmaradó  három szemináriumból legalább egyet még tudok nála csinálni. Amúgy az jutott eszembe, hogy amennyiben a kedves-drága etr is úgy akarja, just for fun elvégzem ezt a ZSFK-07-et még egyszer. Csak akkor nem prózafordításra mennék, hanem sajtófordításra. Mert az is érdekel. Remélem, hagyja az etr.... Vagy ha nem hagyja, akkor meg kell kérdezni az illető tanárt, hogy megcsinálhatom-e az órát úgy, hogy a végén nem kapok jegyet. Just for fun :)

A három helyről semmi, de semmi hír. Ebből egy aggaszt, egy röhejes, egy meg még nem is aktuális, csak úgy megállapítottam. Nagyon kíváncsi leszek...

Figyelem, figyelem! Szombaton (március 1.) 14:00-kor az Aranytízben jótékonysági hastáncverseny, amin szerény személyem két koreográfiában táncol. Akit érdekel a dolog, jöjjön bátran! Most következik a kellemetlen rész: hozzatok magatokkal egy ezrest, mert van belépő!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai