Magyarország? Az meg mi?


 

A videót ajánlom :) Már ha van olyan, aki még nem látta. Csak mert mindenhol ezt a videót reklámozzák. Nekem csak pár megjegyzésem van hozzá.

 

1. Alapvetően és összességében vicces :)

2. Ez megint megerősíti bennem azt a gyanút, hogy ez az Okosabb vagy, mint egy 5.-es? c. vetélkedő egy óriási nagy bunda. Nagyon valószínűtlen, hogy harmadikos föci anyag lenne az USA-ban Magyarország fővárosa. Ha mégis tananyag, akkor is valamelyik lap alján hatos betűmérettel. Ebből az következik, hogy a kölkök vagy könyvcímet és oldalszámot kapnak, vagy csak simán a kérdéseket a jó válaszokkal. Nem bírom elképzelni, hogy egy ötödikes gyerek meg tudja mondani Amerikában, hogy Budapest minek a fővárosa. Jó, azt elhiszem, hogy tudják, mi az az Európa. A csaj kétségtelenül sokkal hülyébb az átlagnál. De ez a gyerek meg nem lehet ennyivel okosabb. Arra nagyon kicsi az esély. Egy olyan országban, ahol az állampolgárok kétharmada a saját országát sem találja meg a térképen... és Irakot közép-afrikai országnak véli... Háááát....

 

Ezt amúgy nem én mondtam. Én nagyon szeretem az amerikaiakat. Szívem csücskei :) Jó, mondjuk az irodalmuk meg sok minden másuk tényleg. Csak ezen a korlátoltságon nem fogom már túltenni magam, úgy néz ki.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai