Nincs címe

"Vigyázzatok egymásra, hogy szép legyen a holnap!" Presser Gábor, augusztus 7., LGT koncert vége, Neked írom a dalt után közvetlenül (csak eddig mindig elfelejtettem leírni)

 

Perugia csókja (Baci) a következőket üzeni nekem:

1. "A friend in need is a friend indeed." (Bajban ismerszik meg az igazi barát.)

2. "The more I love you the more you flee from me my darling." (Minél jobban szeretlek, annál inkább menekülsz előlem, kedvesem.)

3. "I loved you at first sight. And you smile because you know it." (Első látásra beléd szerettem. Te pedig mosolyogsz, mert tudod ezt.)

Hmmm.

 

Tegnap nagyon mozi volt megint. Megnéztük a Tini nindzsa teknőcöket. Nem igazán tudok mit hozzáfűzni. Rajzfilmnek jobban tetszett, aranyosabbak voltak benne a teknőcök. Szerintem az emberek nem szépek ebben a filmben. A teknőcöknek fura színük volt. Azért persze aranyos a sztori, gyerekeknek tökéletes :) A 3000 évenként megfelelő konstellációba álló x darab csillagtól azért röhögőgörcsöt kaptam :) Úgy volt, hogy utána megnézzük az Evant is, de én már nagyon fáradt voltam, féltem, hogy elaludnék rajta. Inkább A kis Muckot néztük meg, amin elaludtam :D Ma este is nagyon mozi lesz meg holnap is. Ilyen ez a moziünnep :) Ma megnézzük az Evant Tomival, holnap pedig a Hajlakkot az Andikkal.

 

Vettünk falmászáshoz dolgokat Tomival. Felesben. Ugyan már pár nem vagyunk, de mászópár igen :) Úgyhogy van, amiből 1 is elég kettőnknek. Ilyen a magnéziazsák. Én választottam, szerintem nagyon aranyos :) Meg a magnézia. Abból is elég egy kocka. Karabinerből meg kettőt vettünk. Azért nem jó, amit a teremben adnak, mert nagyon sokszor beragad, az pedig elég kellemetlen, ha foglyul ejt a fal :)

 

Légyszi, válaszolj az emilemre! És légyszi, gyere át holnap! Légyszilégyszi :(

 

Szortíroztam a ruháimat. Három olyat fogok kitenni, amit nagyon szerettem :( De sajna mind kinyúlt és elhasználódott. Muszáj lesz megválni tőlük. Viszont így most van hely a szekrényemben :)

 

Nagyon szeretnék menni mászni :( Vagy hastáncra :( Mozgáshiányom van, áááááá! Az úszás is jó lenne, csak csöppet megfázva érzem magam, és nincs meleg odakint... De lehet, hogy mégis az lesz a vége.

 

Vettem bőrradírt. Kár, hogy csak heti 2-3x lehet használni, mert nekem ez nagyon tetszik :) Viccesek ezek a kis kavicsok :) Az lenne amúgy a cél, hogy tőlük meg a fekete szappantól elmúljanak végre a pattanások rólam. Nagyon kíváncsi leszek...

 

"So help me if you can
I've got to get back
To the House at Pooh Corner by one
You'd be surprised
There's so much to be done
Count all the bees in the hive
Chase all the clouds from the sky
Back to the days of Christopher Robin and Pooh" Kenny Loggins: Return to Pooh Corner

 

Tudom, hogy ez az idézet már volt, de akkor is imádom. Ezért volt jó gyereknek lenni, ezért szeretnék megint gyerek lenni :)

 

 "It's hard to explain how a few precious things
Seem to follow throughout all our lives
After all's said and done I was watching my son
Sleeping there with my bear by his side
So I tucked him in, I kissed him and as I was going
I swear that the old bear whispered 'Boy welcome home'" Uo.

 

Ez meg az, amiért nem jó felnőni. Szép dal ez, én szeretem :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai