December lett :)

Ami azt is jelenti, hogy mindjárt Télapó, aztán karácsony :) Gőzerővel láttam neki tegnap az ajándékok beszerzésének. Két éve már november elején becsomagolva bújt meg a fiókomban az első ajándék (anyu ajándéka), úgyhogy ehhez képest idén eléggé el vagyok maradva. De még mindig van 22 nap. Remélem, mindenki fog örülni annak, amit kitaláltam neki... Azt úgy szeretem :)

Tata ma lenne 76 éves, úgyhogy boldog születésnapot!!!!

Tegnap abban az élményben volt részem, hogy az Asia Center és a XX. kerületi otthonom közötti kb. fél órás utat 4 óra alatt sikerült megtennünk kocsival. Miért? Mert valami idióta rab megszökött, ráadásul még fegyvert is szerzett. Nagy élmény volt ám a Cházár András utcától a Dózsa György útig 45 perc alatt eljutni, de tényleg (aki nem tudja, mekkora is ez a táv, annak ajánlom figyelmébe a térképet pl. az utvonal.hu-n). Igen kedves rab bácsinak meg üzenem, hogy szórakozzon az édesanyjával. A börtönben meleg van, és kaját is adnak. Minek kell ilyen hülyeséget csinálni? Pláne így, hogy konkrétan egész Budapest megbénult miatta. A rendőröknek meg csak annyit, hogy (ugyan nem értek semmiféle szabályzathoz meg ilyenekhez) nem okos ötlet jól beazonosítható golyóálló mellényt felvenni. Ki az a barom, aki ki akar csinálni egy rendőrt, és a ruházat FÖLÉ vett mellénybe lő? Szerintem ez így talán még veszélyesebb, mintha nem lenne rajtuk. Szerintem így tuti, hogy fejre lő a rab, ha arra kerül sor. Esetleg túl sok krimit láttam?

Eddig azt hittem, jövőre benevezek a NaNoWriMo-ba. Tavaly elkezdtem, de aztán félbehagytam. Idén meg tudjátok, mi derült ki róla? Nem számít semmiféle tartalmi szempont. Semmi. Senkit nem érdekel, miről írsz. Mindenki győztes, aki legalább 50ezer szavas alkotást ad le. Hát ennek aztán marha sok értelme van... "Oh man! 5700 winners already!" Ezt az oldalról szedtem, november 29-én írták a Breaking News fül alatt (a verseny 30-ig tartott). Hát izé... Na sebaj. Azért jó buli, csak így a győzelem semmit nem jelent. Legalábbis én nem lennék különösebben elragadtatva, ha úgy nyernék valamiben, hogy rajtam kívül még 5699 győztest hirdetnek.

Túl vagyunk egy nagyon rossz korcsolyás élményen :( Már nem én, hanem valaki más :) Sajnááálom! De lesz ez még jobb is, hidd el. Réka elhívott korcsolyázni karácsonyi szünetre (boldog ember, neki konkrétan szünet a szünet...:P), én meg már alig vááárom!!!! És akkor utána veled is elmegyünk, jó? Meg harmadik társunkkal :) És együtt fogunk bénázni. Szerintem teljesen vicces. Nem vagyok ám nagy profi, 11 éve volt utoljára korcsolya a lábamon. De sosem késő újrakezdeni, úgyhogy itt az idő. Korcsolyázni jó. Emlékszem, hogy szerettem, mikor már nem féltem attól, hogy szilánkosra török :D

Jelenleg német irodalomból kéne esszét írnom. ETA Hoffmann: Sandmann című művéről. Jajj. Nincs most kedvem :( Pedig nagyon muszááááj... 13-án kell leadni (jellemző), de szeretném már ezen a hétvégén megírni. Jövő hétvégén ugyanis tanulni fogok, mint a güzü, mert három ZH-ra plusz egy házidogára kell jót alkotni. Azt követő héten pedig 3 vizsga 4 nap alatt. Hacsak valaki meg nem győz, hogy minden vágyam január 3-án vizsgázni. De nyomós érveket kérek ám!!!! Ráadásul még a hülye indexet is fel kell venni :S Nem tudom, mi lenne, ha nem tenném. Karóba húznak? Persze minden lehet, úgyhogy inkább hétfőn felveszem. CSak aztán nehogy elfelejtsem :O

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai