Vegyes hangulat

Kapok ösztöndíjat mégis, hurrááááá! :D Hű, olyan jóóóó! Még nem derült ki, hogy mennyit, mert még nem számolták ki az új szabályzat miatt (ilyesmi az indok). Úgyhogy majd október végén tudom meg, mekkora összeget kapok :)

Ma reggel K. Andi hozott sütit a suliba. Self-made :) Nagyon-nagyon finom volt, őszintén. Ilyet nagyon szívesen ennék gyakran :) Még egyszer köszönöm szépen!!!! :) Majd talán én is belevetem magam a sütésbe. Tudok finom fahéjas csigát sütni. Aprót. Egyik kedvenc sütim. Majd sütök és viszek az Andiknak :)

Két könyvre tettem ma szert. Az egyik a Bridget Jones naplójának második része. Már a 40. oldalon járok vele. De még olvasok, amint a kádba jutottam :) A másik a Galaxis útikalauz stopposoknak című, mert érdekel :) Mindkettő angolul. Anyu hatására a tegnap említett két könyvet is meg fogom vásárolni :) Aztán csak győzzem elolvasni :S

Holnap megyek színházba, szombaton kirándulok. Megint :) Jövő héttől edzőterembe járok (külső helyszínű edzés). 28-ától szinkrondramaturgnak tanulok. Ezek a közeljövőre vonatkozó terveim. Ja, és holnap be kell szereznem egy naptárat is, mert már nem győzöm memóriával a sok tennivalómat :O

Ami miatt vegyes a hangulatom, az az, hogy eltűnt a szomszéd kiskutyus, Lili. :( Szeretném, ha előkerülne. Egyrészt még emlékszem, mennyire nagyon rossz érzés, ha megszökik az ember kutyája, másrészt nagyon utálok belegondolni, milyen ijesztő meg hideg lehet egyedül az utcán, olyan helyeken, amiket baromira nem ismer. Hogy félhet szegény :( Remélem, gyorsan hazajön. Itt sokkal jobb, akkor is, ha sokszor van egy rács mögé zárva. Ezt úgy kell érteni, hogy rács van a lakásajtón, amit ő belülről néz igen sokszor. Amúgy is már készül a helye az udvaron. Megérné visszaballagni. Kaja is van. Full extra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai