Gluténmentes palacsinta (4 nagy darab)
Hozzávalók: - 1 dl tej - 1 dl víz - 3 ek. keményítő - 1 tojás - 1 csipet só - pici édesítőszer - esetleg vaníliaaroma (én nem találtam a boltban, így kihagytam) - a sütéshez kókuszolaj vagy -vaj (vagy étolaj, ennél a mennyiségnél szerintem nagyjából mindegy) A recept szerint egy shakerben kell összerázni a hozzávalókat, de biztos nincs harag akkor sem, ha egy tálban, kézi habverővel vagy robotgéppel keverjük el őket. Sokkal-sokkal folyékonyabb lesz, mint hinnénk, de ettől még tökéletesen palacsintaként fog viselkedni, miután serpenyőt ért, és ízre sem mondja meg senki, hogy nem hagyományos módon készült. Én végül tripla adagot csináltam, és csak az első szakadt miszlikre, mert túl vékonyra sikerült.