Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 5, 2007

Karááácsony lesz mindjárt :)

Kép
Tatának boldog szülinapot :) December 2-án lett volna 77 éves. Mint a 77 magyar népmese. Sajnos, már nem ünnepli meg. De én azért gondoltam rá sok szeretettel :)   Lizára felkerült vasárnap a karácsonyi kendő. Ez pedig csak egyet jelenthet: karácsony lesz. Hamarosan :) Egyébként nagyon tetszett neki az ötlet. Amikor elővettem a fiókból a kendőjét, csóválni kezdte a farkát, leült és tartotta a nyakát. Aztán rohant megmutatni anyunak, hogy milyen csinos lett :) Imádom :)   P.S. Na ilyen az én kiskutyám, amikor a kendőjével a nyakában készül a karácsonyra :) Tündéri.

Magyarország? Az meg mi?

http://comment.blog.hu/2007/11/27/magyarorszag_az_meg_mi   A videót ajánlom :) Már ha van olyan, aki még nem látta. Csak mert mindenhol ezt a videót reklámozzák. Nekem csak pár megjegyzésem van hozzá.   1. Alapvetően és összességében vicces :) 2. Ez megint megerősíti bennem azt a gyanút, hogy ez az Okosabb vagy, mint egy 5.-es? c. vetélkedő egy óriási nagy bunda. Nagyon valószínűtlen, hogy harmadikos föci anyag lenne az USA-ban Magyarország fővárosa. Ha mégis tananyag, akkor is valamelyik lap alján hatos betűmérettel. Ebből az következik, hogy a kölkök vagy könyvcímet és oldalszámot kapnak, vagy csak simán a kérdéseket a jó válaszokkal. Nem bírom elképzelni, hogy egy ötödikes gyerek meg tudja mondani Amerikában, hogy Budapest minek a fővárosa. Jó, azt elhiszem, hogy tudják, mi az az Európa. A csaj kétségtelenül sokkal hülyébb az átlagnál. De ez a gyerek meg nem lehet ennyivel okosabb. Arra nagyon kicsi az esély. Egy olyan országban, ahol az állampolgárok kétharmada a saját országát sem

Naaagy beszélgetés :)

Ez pénteken történt. Este 11-től hajnali 2-ig. Kb. Elmondtam a véleményem. Mármint azt, hogy hazudós és már nem hat rám, mert elásta magát. Jó volt. Tényleg. Egészen megnyugodtam tőle és teljesen jó lett a kedvem. Persze ehhez hulla fáradtnak kellett lennem. Tomi már többször mondta, hogy amikor fáradt vagyok, akkor bármelyik részegen túlteszek :D Szóval most már ismeri a véleményemet. Elejétől a végéig. Persze nem érdekli, de ez már legyen az ő problémája. Én a magam részéről megtettem, amit helyesnek láttam.