Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 4, 2011

Napi bazmeg

Ismerek egy párt, akik tavaly úgy jártak, hogy kb. 80 ezer forintról kaptak számlát év végén a gázművektől, mondván, ennyire eltért a tényleges fogyasztás az addig fizetett átalánytól. Bónuszként emelték az átalányt. Na, ez a pár szépen fizette egész évben az átalányt. Megjegyzem, a fűtési szezonon kívül nem sűrűn használnak gázt, mert ciki vagy sem, nagy főzőcskézést nem szoktak rendezni, valamint napi egyszer fürdenek, és akkor sem folyatják hosszan a meleg vizet. Ennek ellenére ma kaptak egy kedves levelet a gázművektől, amelyben azt közölték velük, hogy mához egy hétre fizessenek be 57 ezer forintot, mert ennyi sok gázt elhasználtak egy év alatt. Na most ez havonta 4500 Ft-tal jelent többet a fizetett átalánynál, ami egyébként 12 ezer forint (a lakás kb. 50 nm). Azt szeretnék üzenni sok szeretettel a gázműveknek, hogy basszák meg, meg még azt, hogy utána fognak ennek járni, és biztosak benne, hogy undorító módon át akarják őket verni. Valamint kérdeztetik, hogy nem jutott-e elég pé

RIP Charles “Bubba” Smith

Hightower is meghalt, pedig csak 66 éves volt, élhetett volna még. Ez az egyik szuper jelenete a Rendőrakadémiából: Nyugodjon békében!

Csak röviden

Tegnap meg ma is hajnaltól késő estig tartott a napom, és majd el is mesélem (egy részét biztosan), de most gyorsan muszáj ezt közzétenni. Voltunk ma Marcival orvosnál (újabb kisműtét... majd elmesélem), és amikor az ébredése után bementünk, felnéztem a falra, és azt láttam, hogy a dolgozók kitették Liza búcsúlevelét a falra a többi fénykép meg ilyesmi mellé, pedig direkt nem is kereteztük be, mert Tomi szerint az túl durva utalás lett volna. De ők kitették celluxszal. Ez nekem annyira jólesett, de annyira... :)