Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 19, 2010

Aggodalom

A sejtburjánzás a tüzelés végén szokott bekövetkezni, olyankor nőhet a daganat. Liza kb. egy hónapja fejezte be a tüzelést, fel is lélegeztünk. Most megint tüzel. Én ezt nem bírom idegekkel.

Bespájzoltam

programból a Múzemok Éjszakájára. Érdekel a Földalatti Vasúti Múzeum, a Metro mozi (Ruttkai Éva Színház, pont múltkor néztem, hogy ez bizony már színházként sem üzemel), a Pesterzsébeti Múzeum, a Nemzeti Táncszínház, a Budavári Labirintus, a Bajor Gizi Színészmúzeum, valamint az Egyetemi Könyvtár kiállítása az ELTE fennállásának 375. éve okán. Nem biztos, hogy lesz kivel menni, és ha lesz, akkor is kb. két éjszaka az itt felsorolt program. Úgy pláne, hogy a város megannyi különböző pontján leledzenek ezek a múzeumok. Tehetséges vagyok programszervezésben.

Barátnők

Megkérném a tisztelt egybegyűlteket, hogy ne vegyék magukra. Tényleg. Nem róluk szól, hiába barátnők ők is. Valamiért elég sokszor botlok olyan barátnőbe, aki csak akkor keres, ha érdeke fűződik hozzá. Ez egészen régen így van már. Eleinte egyáltalán nem volt barátnőm, csak Réka, de az osztályból senki. Aztán a gimiben lett barátnőm 10 évesen, de róla meg kiderült, hogy valójában nem barátnő, csak valamiért örömét leli a szekálásomban, persze szigorúan a hátam mögött. Aztán lett még egy barátnőm, aki viszont egy nyári szünet alatt teljesen elfelejtette, hogy mi valaha jóban voltunk, másoknak konkrétan letagadta, hogy ő valaha is szóba állt velem. Aztán jöttek az olyan barátnők, akiket az elején említettem, akiknek akkor kellek, ha kell tőlem valami. Egy "majd beszélünk" után simán eltelhet fél év is, mire legközelebb beszélünk, és akkor is tudok segíteni valamiben véletlenül. Nem esik jól. Ez a helyzet. Anyuval ma beszéltünk erről pont, és mondta, hogy le kéne már akadni errő