Sütöde

A hátam készen van, a pereckéim még nem. Nem baj, még csak négy órája kezdtem gyúrni a tésztát. Egyszerűen tényleg nem értem, miért kell nekem mindig sütni szeretetem jeléül.

De közben szólnak a vadonatúj fejhallgatómban a karácsonyi zenék, és a vadonatúj körömlakkom is kiállta a próbát, egyáltalán semennyi nem kopott le belőle, pedig nem kíméltem. Ja, igen, mert anyuéknál ma megünnepeltük a névnapomat, és többek között a fejhallgatót meg a körömlakkor kaptam. Meg a gyerekektől SK szalvétagyűrűt, 3D-s karácsonyi képet, rajzokat. Meg még kaptam csokit, függönyt a bejárati ajtómra, arckrémet, méhviaszból készült díszeket. Arról nem is beszélve, hogy még Blankával is sikerült találkozni negyed órára, és tőle is kaptam csokit meg egy könyvet a kívánságlistámról, ami eléggé elöl volt, mert nagyon érdekel (Benyák Zoltán: Az idő bolondjai). A tavalyi molykarácsonyra kaptam az angyalkámtól az Ars Fatalist ugyanettől a szerzőtől, és imádtam, és nagyon kíváncsi vagyok erre a regényre, úgyhogy nagyon örülök, hogy Blanka ezt választotta :)

A nap, de lehet, hogy a hétvége tanulsága az, hogy nagyon meg kell tanulnom nyugodtan megélni azokat a dolgokat, amik történnek velem. Egyszerűen a saját életemet keserítem meg azzal, hogy félek, sőt pánikolok, miközben simán lehet, hogy okom sincs rá. Nagyon-nagyon gyorsan meg kell találnom a belső békémet és azt, hogy azt hogyan lehet tartósan megőrizni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai